Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehett amikor házasságba éltem ragadtak rám a nők sok szexkapcsoltaom lehetett volna… Nem használtam ki… Elváltam most mikor mondom,hogy szingli vagyok, már nem vagyok a nőknek annyira érdekes… Ennyire szeretik a nők a nős pasikat?
Igen ez így van.
Ha éppen nincs akkor nincs ha van valaki akkor azonnal lehetne szinte válogatni
2#
Hm mit jelent?
Nő vagy?
Valahogy, a kisugárzásban van a titok.
Amíg a megromlott házasságomban sínylődtem, depressziósan, beleszürkülve a szarba, addig nem vett észre senki - meg én sem másokat.
Aztán felébredtem, kihúztam magam, felemeltem a fejemet, kommunikálok, nyitott vagyok, pozitív energia sugárzik belőlem, és egyszerre sokkal vonzóbbnak találnak a férfiak.
Lehet hogy nálad is hasonló van, csak épp más "ütemben". Vizsgáld meg magad, belül rendben vagy-e, kifelé mit mutatsz, mit érzékelnek belőled mások.
Ezt a kérdést sokan felettük már magunknak.
De ugyanez jellemző ránk férfiakra is,(nem mindenkire igaz) hogy a hàzas nőkre bukunk, holott azt sem tudjuk, hogy kapcsolatban él-e vagy, sem a csaj.
Hàla a sorsnak, elmondtatom és ide is leìrhatom, hogy annak ellenère, hogy nem voltam soha egy kimondottan full helyes srác, nem voltam tele pénzzel,a fizetésem sem volt kiemelkedően magas soha, nem volt soha jó autòm, nem volt
sajàt ingatlanom, mégis voltak rövidebb vagy hosszabb ( 1-6 éves kapcsolataim) A jelenlegi kapcsolatom, 18 éve tart.
És továbbra sincs jó autóm, jó fizetésem és helyesebb sem lettem és mégis vannak olyan nők,akik közelebb szerették volna kerülni.
Ebből volt is egy kellemetlen
munkahelyi félreértés.
Ugyanis egyre többet beszélgettem egy 30 körüli csajjal, aki azt gondolta, hogy több is lehet közöttünk.
De ezt én is éreztem, hogy ő már többet szeretne.
Nem tudtam, hogyan közöljem vele, hogy én házas vagyok. Végül úgy döntöttem, hogy közlöm vele.
Hát, még én voltam a szarházi.
Holott semmi jelét nem adtam annak, hogy számomra ő fontos lenne.
Én most 44 éves pasiként
Nőkkel ismerkednék…
Házas nők házas emberekkel szeretnek szeretőzni, mert azonosak a lebukás veszélyei, azonosak az érdekeik.
Most kiléptél ebből, és gyanakvóvá váltak...
Nálunk is van itt a tömbbe 2 jó korombeli nő is.
Lent szoktam cigizni és mióta meglátták a barátnőm azóta nem csak egy szia van hanem mi újság bla-bla-bla is van.
Persze csak ha egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!