Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehett amikor házasságba éltem ragadtak rám a nők sok szexkapcsoltaom lehetett volna… Nem használtam ki… Elváltam most mikor mondom,hogy szingli vagyok, már nem vagyok a nőknek annyira érdekes… Ennyire szeretik a nők a nős pasikat?
Figyelt kérdés
Fél év telt el ugyanaz a külsőm…jan. 24. 08:56
11/16 A kérdező kommentje:
Ez tapasztaltból írod nő vagy?
jan. 24. 10:58
12/16 anonim válasza:
Lehet, hogy a magabiztosságod, a kiállásod, a metakommunikációd változott. Ha nem is akarod kimutatni, hogy hiányzik a nő, lehet, hogy mégis megérzik rajtad, és pont az ellenkezőjét váltod ki. A nők ösztönösen a már "bevált" pasikra ugranak. Ismerősömre konkrétan akkor kezdtek el gerjedni a nők, amikor megtudták, hogy gyereke lett.
13/16 anonim válasza:
Valahogy ezt a nők kiszagolják. Vagy nekünk férfiaknak más a kisugárzásunk.
Ha házas vagy, akkor az egy másik nő számára azt jelenti, hogy te tudsz valamit, amit egy másik nő „jóváhagyott”. Tehát, akinek egy nő igent mondott, az tud valamit, ezért vonzó egy házas férfi.
14/16 anonim válasza:
Ha tét nélkül vagy azt érzik, kölcsönösen megbizsergetitek egymást, de az csak egy beszélgetés. Ha egyikőtök telibe nyomná, a másik csak flörtölni akar, akkor az nem fogja erőltetni. Illetve sose ment végig (valszeg) nyomtad kicsit a gombot és nem érdekelt, hogy nincs végig játszva. Most is lehet eljutnál idáig, de teljesítmény kényszered van és máshogy jön ki a szitu (vagy ugyanúgy, de most az neked kevés).
15/16 anonim válasza:
8: a szomszédban lakik egy szingli nő. Szerintem illenétek egymáshoz.
16/16 anonim válasza:
A nők megérzik, ha csak dugni akarsz, és nem fognak veled dugni. Ha csak lelazulva flörtölgetsz, akkor ők szednek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!