Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli tanárnők (vagy volt tanárnők), bepróbálkoztak már a diákjaitok nálatok?
12.ben nagyon tetszett az egyik tanárnőm, akinek az első éve volt a tanári pályán, fiatal volt, 24 éves. Én meg 18, tomboltak a hormonok. Nagyon szép csaj volt, telt alkat, hatalmas cicik, szép arc, mosolygós.
Igazából szerelmes voltam belé kicsit, de főleg dugtam volna! Órán mindig állt tőle a farkam, kívántam.
Tudtam hogy szingli. Azt is, hogy bejövök neki. Egyszer találkoztunk a közértben és segítettem hazavinni neki a cuccokat. Akkor elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Zavarba jött. Aztán udvariasan visszautasított. Mondta, hogy nem lehet köztünk semmi, mert a tanárom. Szar érzés volt, de beletörődtem. Aztán azt hittem szivatni fog, undok lesz, de nem így történt. Tündér volt később is! Érettségi után pedig olyan történt, amire nem számítottam! A buszon találkoztunk, egy nyári este. Mondta, randin volt egy pasival, de nem jött be neki. Én már nem voltam szomjas, nem voltam ugyan részeg, de spicces. Kérdeztem tőle, akkor most hogy már nem a tanárom, nem dugunk végre?
Nála kötöttünk ki...az ágyban...egész éjjel csináltuk, fantasztikus volt! Nem jöttünk össze, de 1 évig szexpartnerek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!