Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz lenne, ha ebben a szituban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha ebben a szituban kicsit bepróbálkoznék?

Figyelt kérdés
Már harmadik napja alszik nálam egy barát-nőm, de csak azért, mert nem szeret egyedül aludni, állitólag nem is tud, de ez minden bizonnyal túlzás. Van saját albija, meg minden, csak nemrég szakított a csávójával, és nem akar egyedül lenni, és megkérdezte, hogy nem aludhat-e nálam pár napig.
2023. dec. 15. 08:51
1 2 3
 1/26 kisördög1 ***** válasza:
70%
Szerintem nem lenne gáz ha nem túl erőszakosan nyomulva teszed. Ha nincs benne akkor úgyis jelezni fogja, bár az biztos, hogy a "barátságotok" más szintre fog lépni
2023. dec. 15. 09:01
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyértelmű "búfelejtő dugás" célzatú, de elég fura hogy 2 nap alatt semmi nem történt
2023. dec. 15. 09:05
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak nálad alszik vagy veled is?

Ha csak nálad alszik akkor lehet hogy nem akar egyedül lenni, és át üres albiban este azon agyalni hogy vége a kapcsolatának.

2023. dec. 15. 09:31
 4/26 A kérdező kommentje:
Apró garzonban élek, a külön ágy nem opció. Viszont határozottan megvan a távolság, nem bújunk össze, nem ölel át, vagy ilyesmi.
2023. dec. 15. 09:36
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem bújik semennyire akkor felejtős, valószínű hogy nem akar egyedül maradni a gondolataival.
2023. dec. 15. 09:47
 6/26 anonim ***** válasza:
45%
Kidobni minél előbb, vagy dugi - dugi...a rezsi, meg minden, meddig, ingyé, mi????!!!!🤣🤣
2023. dec. 15. 10:11
 7/26 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg a dugásért alszik nálad, de nem fog ő lépni először.
2023. dec. 15. 10:17
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Első körben én átölelnèm ha nem bánja. Ha ez összejön és tetszik neki, akkor úgyis feléd fordul majd és automatikus lesz a csók is. Ha nem akarja átöleld akkor meg tényleg csak aludni ment át.
2023. dec. 15. 10:23
 9/26 anonim ***** válasza:
80%
Finoman be kell próbálkozni. Ha elutasít, még mindig el tudod ütni azzal, hogy bocsi, férfiből vagyok, nem bírom sokáig, ha egy ágyban alszik velem egy nő, stb. Ha meg nem utasít el, akkor hajrá!
2023. dec. 15. 10:46
 10/26 anonim ***** válasza:
87%
Nőként mondom, hogy az ilyen felnőtt nő, aki ennyire képtelen egyedül lenni, attól menekülj. Valószínűleg bele fog menni a dugásba is, sőt össze is jönne veled, de kizárólag csak azért, hogy ne maradjon egyedül. Kapcsolatfüggő. Ha összejössz vele, akkor lesz egy matricád: rád lesz ragadva, mert egyedül képtelen létezni. Nincs hobbija? Nincs semmi elfoglaltsága?
2023. dec. 15. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!