Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz lenne, ha ebben a szituban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha ebben a szituban kicsit bepróbálkoznék?

Figyelt kérdés
Már harmadik napja alszik nálam egy barát-nőm, de csak azért, mert nem szeret egyedül aludni, állitólag nem is tud, de ez minden bizonnyal túlzás. Van saját albija, meg minden, csak nemrég szakított a csávójával, és nem akar egyedül lenni, és megkérdezte, hogy nem aludhat-e nálam pár napig.
2023. dec. 15. 08:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha ő nem mozdul, akkor rizikós...még a végén megvádol, hogy visszaélnél a helyzettel.
2023. dec. 15. 11:30
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is visszaelesnek tunne. Hacsak nem hatso szandekkal kert meg. Ha te vagy az egyetlen szobajoheto ember, nincsenek baratnok, akkor tenyleg szorong vagy labilis es azt hiszi, te fabol vagy.

Ha viszont masnal is tudna aludni, akkor eppen lehetett eleve valami kutyaharapast szorevel. De pl egy serult lelku csaj csak egy dugast akarna? Nem inkabb uj baratot?

2023. dec. 15. 12:36
 13/26 anonim ***** válasza:
12%
Te aztán elég lúzer vagy .🙈😱🤣
2023. dec. 15. 13:02
 14/26 anonim ***** válasza:
27%

Amelyik nő f@szerdőbe megy, ne csodálkozzon hogy belé akadnak!

(Remélem értitek mire gondolok)

Nyugodtan próbálkozz nála. Egy ilyen ribit ne sajnáljunk már.

2023. dec. 15. 13:09
 15/26 anonim ***** válasza:
Ilyen fordított esetben soha nem történne meg
2023. dec. 15. 13:12
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Basszus, oda megy más csávó ágyában aludni, de csodálkozzon ha megakarják bszni!
2023. dec. 15. 13:13
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Azok a kanos pasik akik azt mondják, hogy az, hogy egy BARÁTOD megkér, hogy hadd aludjon nálad, mert lelkileg rottyon van és nem akar egyedül lenni, az felkérés keringőre és a csaj ribi meg meg kell d*gni, azok mind barmok! Én nőként többször is aludtam a legjobb pasi barátomnàl , de soha eszébe sem jutott rám moccanni. Mi barátok vagyunk, ha épp egyedül vagyok, ha pasim van, ha ő van egyedül, ha van valakije akkor sem használunk ki semmilyen esetleges adandó helyzetet a másikkal szemben. Ezt kölcsönös tiszteletnek hívják, ami nem csak egy párkapcsolatban kell, hogy meglegyen, hanem egy igazi, normàlis barátságban is.
2023. dec. 15. 13:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem gáz, mert pasi vagyok és nem ismerlek:) Én ilyenkor mindig letisztázom, hogy mit lehet, mit nem, aztán volt már hogy a hölgy csak úgy "útlevél nélkül" átlépte a határt.. Örültem neki, nem akartam játszmázni, de örültem, hogy megtette az első lépést.
2023. dec. 15. 13:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az a kérdés bennem is felvetődött, hogy miért nem a barátnőinél alszik ilyenkor? Elvileg a lányok szokták ápolgatni egymás lelkét egy-egy szakítás után.

Személy szerint én változatlanul nem kockáztatnám az esetleges felesleges drámát.

Ha akar valamit, majd ő mozdul. Viszont ilyen helyzetben mindenképp kockázatos.

2023. dec. 15. 14:10
 20/26 anonim ***** válasza:
43%

#17 női gondolkodás lvl 999.99%

Csak szeretném neked elmondani, hogy a kedves fiú barátodnak többször is megfordult azon este a gomdolata hogy milyen jó lenne már belülről is megismerni téged. Tuti volt merevedése, fantázia. Csak nem mert lépni.

Nők ☕🤦

2023. dec. 15. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!