Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kinek nehezebb,munka terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nehezebb,munka terén értve,a férfiaknak vagy a nőknek?

Figyelt kérdés
Az én véleményem szerint, azért a nőnek több napi feladata van,mindt a ferfinak. Ugyan is főzés,mosás,takarítás,ha nem eszi meg a gyerek a pörköltet,akkor másabb kaja kell,ha össze piszkolja az új ruháját akkor már megint mosni kell,és még a férje munkás ruháját is minden este meg kell mossa
2022. jún. 13. 20:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted a kérdést? Hogy a nő otthon van házi munkát csinál, gyereket nevel és a férfi meg bejár dolgozni?

Passz, nincs gyerekem, de így gyerek nélkül is én viszem a háztartást még munka mellett is.

2022. jún. 13. 20:46
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Miért "kell"? Talán rabszolga? Abban a házasságban, ahol a nő és a férfi is dolgozik, a háztartást is illik megosztani egymás közt. Az nagyon egyoldalú, ha valaki munka mellett egyedül vezeti a háztartást is, meg még kiszolgálja a férjét is. Tudom, hogy vannak ilyen "kultúrák", de normális házasságban a férj eleve nem várja el, hogy a párja megszakadjon és cselédként működjön.
2022. jún. 13. 20:47
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nincs gyerekünk, de mindent megosztunk egymás közt, nincs olyan, hogy az én dolgom vagy a te dolgod, mindketten dolgozunk és a háztartást is közösen visszük. Felnőtt emberek vagyunk, egyikőnk sem fontosabb a kapcsolatban, mint a másik, így nem tekintjük egymást rabszolgának.
2022. jún. 13. 20:49
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Változó, mindkettőnek van előnye is, hátránya is a másik nemhez képest. Nőknek hátrány, hogy sokukra van testálva még a házimunka is, van ahol kevesebb a fizetésük is. Előny, hogy 40 év után lehet nyugdíjba menni, sokszor 57 évesen már, míg férfiként lehet bent rohadni 65 éves korodig, meg van ahová csak nőket vesznek fel, és kb. könnyű munkák (recepció, információs pult, szórólapozás), míg férfiaknak ezek kiesnek.
2022. jún. 13. 20:52
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Csak akkor igazi a hazassag, ha rabszolga vagy? Mi lenne, ha valamelyiket nem csinalnad meg? Valas? Mit veszitenel?
2022. jún. 13. 21:07
 6/25 A kérdező kommentje:
Én ezzel egyet értek,hiszen közösen kell az otthoni munkát beosztani,csak sok helyen láttam,hogy a férfi otthon a háztartásban semmit nem csinál,ez mindt a nő feladata
2022. jún. 13. 21:12
 7/25 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ez abból is jön, hogy a nő jobban igényli ezeket. Egy férfi sokkal kevésbé csinálja ezeket akkor is, ha egyedül lakik.
2022. jún. 13. 21:19
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Bár így lenne kedves 7-es. Engem konkrétan utasítgat, hogy takarítsak. Elvárja, hogy minden házimunkát én csináljak.
2022. jún. 13. 21:27
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
8-as Milyen alapon várja el? Miért hagyod, hogy utasítgasson?
2022. jún. 13. 21:32
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Normális körülmények között létezik munkamegosztás.
2022. jún. 13. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!