Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nehezebb,munka terén értve,a férfiaknak vagy a nőknek?
Van olyan pár a környezetemben, ahol apának jóval nehezebb dolga van. Fizikai munka mellett hozza-viszi az ovist, munka után mos, takarít. Anya otthon az egy évessel, rá hivatkozva nem csinál semmit, csak annyit, hogy elmegy az ebédért az étterembe. Megy a passzív agresszív játszma, hogy neki milyen nehéz egy kicsivel, közben lassan nem tud járni, olyan kövér, egész nap sorozatokat néz meg Facebookozik. Ilyen is van.
Olyan is, hogy a nő ugyanannyit dolgozik, főz, mos, takarít, gyereket nevel, apa meg munka után sörözget, mert neki ez jár.
Általában az szív, aki önző társat választ, és ez nem nem függő.
Párkapcsolattól függ.
Az én fejemben az nem is normális kapcsolat, ahol nem kiegyenlített a munkavégzés...
"főzés,mosás,takarítás,"
És ez mégis miért a nő dolga? Ha esetleg HTB, akkor rendben, de ha dolgozik, akkor miért is?
Én nemtudom merrefele laksz #18, de mifelénk nem ez az átlagos. 27 éves vagyok se szoliba se körmöshöz nem járok mégis nehéz olyan férfit találnom aki kivenné a részét a háztartásból és nem tőlem várná csak, úgy hogy mellette én is dolgozok.
Szerintem te arra gondolsz amit az instan látsz, de az nem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!