Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év házasság után a férjem számomra egy antiférfi, gyakori ez vagy csak nekem nincs szerencsém?
Mondjuk nagy lángoló szerelem az elején sem volt. 20 éve vagyunk együtt. Nem arról van szó, hogy utálom vagy közömbös lett - e. Gyerekekkel kapcsolatban jól működünk együtt és sok a közös érdeklődési kör.
De mint férfi, számomra teljesen érdektelen, idegesít minden szokása, megnyilvánulása, és egyáltalán nem is igyekszik sem jobban kinézni, sem kicsit férfiasabb lenni minden tekintetben.
Ami a legbosszantóbb, hogy saját maga hangoztatja hogy sosem futottak utána a nők, meg kihangsúlyozza mennyire béna ő olyan dolgokban, ami amúgy férfinak erény lenne (pl barkácsolás, ilyenek)
De a lényeg hogy maga vonzalom teljes elmúlása, a férj antiférfivé válása a nő szemében gyakori dolog-e vagy csak nekem nincs szerencsém?
A barkácsolás tényleg nem a legmegfelelőbb szó, inkább arra gondolok, hogy megszerelni valamit, pl egy kikopott csaptelepet kicserélni vagy kisebb helyreigazítást végezni pl leesett csempét visszaragasztani, ilyenek.
A környezetünkben azért ezeket megcsinálják férjek, sőt szinte kőművest sem kell hivniuk, de nem is ez a baj, hanem ő szinte BÜSZKE rá hogy ő ilyenekhez nem ért, mert annyira biztos benne hogy nekem ő mindenhogyan főnyeremény...
A szakmájában is (diplomás) mindig hangoztatja ha valamihez őszerinte tök hülye...
"ami amúgy férfinak erény lenne pl. bakácsolás"
Itt vidéken a férfiak 99%-a ezt aktívan műveli, talán ezért is vannak vidéken.
Budapest pl meg mindig marad a kifordított antitálentumok gyűjtőhelye, akik minden nemekre jellemző átlagdolgon hisztiznek...
#11 Ugyanmár.1 db csempét egy gyerek is képes visszaragasztani, nem komplett fürdőszoba burkolásról volt szó...
Ez a tipikus nem akarásnak nyögés a vége című helyzet.
12.
Azért ha átnézel egy kókány-gyűjteményt, elsősorban a vidékiek "remek" alkotásait lehet benne átnézni, amit következetesen a csórósággal magyaráznak ki.
#14 Az enyém meg alapvetően nem ilyen beállítottságú volt, de a közös életünkért megtanulta hogy kell ezeket csinálni.
Ehhez is csak egy kis belátás és akarat kell.
A nők sem úgy születnek, hogy automatikusan tudnak sütni, főzni, stb.
Sok férfi válik ilyenné sajnos. Nem tesznek semmi rosszat, csak már nincs motivációjuk tetszeni a másiknak és sz.rnak bele.
De ez nőknél ugyanúgy fennáll.
16
De en nem akartam megvaltoztatni, o egyebkent is hobbibol szeret barkacsolni.
Nem mondtam, hogy ezzel szuletni kell, de hiaba tanulja meg, ha utalja csinalni, akkor nem is fogja.
#19 Én sem akartam megváltoztatni, ő magától döntött úgy, hogy beleveti magát ezekbe a dolgokba.
Én is utálok sok mindent, attól még muszáj megcsinálni.Rühellek dolgozni, mégis eljárok, mert muszáj.Utálok még munka után főzőcskézni, de megcsinálom, mert egészségeset és jót akarok enni.
Ezek a felnőtt élettel járnak.Semmi köze ahhoz, hogy szereted vagy nem szereted.Megcsinálod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!