Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalatot a nők körében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatot a nők körében, hogy lehet szerezni, ha amúgy valaki genetikailag antiférfi?

Figyelt kérdés

Erről a kérdésről jutott eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szerencsétlennek javasolják, hogy menjen és ismerkedjen és bővítse a tapasztalatait, de idióták nem gondolnak bele, hogy ez csak a vonzó pasiknak pálya. Mintha azt javasolnák, hogy Suzukival gyakorold a 250 feletti tempón német autópályán.

Én 27 vagyok szűz és hiába kapom ezeket a tippeket, attól még nem lesz lehetőségem gyakorolni a csajozást, ha a puszta szikrányi esélyem sincs meg rá. Akkor mi a francon gyakoroljak? Prosti meg nem pálya főleg így a covid idején, ki tudja amúgy is milyen fertőzéseket terjesztenek átlagos napokon is.

Kezdem azt hinni, hogy jól is van az úgy, hogy sosem volt csajom, mert én ezt érdemlem.

2020. nov. 1. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Bocsi! De a probléma már ott kezdődik, hogy azt mondod, hogy te ezt érdemled. Miért érdemelnéd már? Miért nem hiszed el te saját magadról, hogy neked is jár egy barátnő, egy kapcsolat??

Ha te ezt gondolod magadról, ezt sugárzod a többi embernek is. Így persze, hogy nehéz.

2020. nov. 1. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Az emberekkel (és azon belül külön a nőkkel) való kommunikációról rengeteg könyvet is lehet olvasni. Első körben olvass, aztán amiket olvastál azokat ültesd át a gyakorlatba. Engem ez mentett meg az élet rengeteg területén, hogy szeretek olvasni és sok infóhoz hozzájutottam. Csajozás, sport, tanulás, stb, rengeteg alapvető dologban, amikről sok embernek azért nincs fingja sem, mert egyszerűen nem szeret olvasni.

Külsőben pedig a magasságodon és az arcodon kívül mindenen tudsz változtatni. Itt tegyük hozzá, hogy tényleg van egy alja 10-20% ezekben, aki menthetetlen. Mondjuk a 160 cm alatti férfiak, és/vagy a tényleg csúnya, ronda arcúak. De mondom most maximum a legalsó 20%-ra gondoljatok. Mindenki más tud kompenzálni.

Nekem viszont van egy 168 cm-es, átlagoska arcú haverom, aki iszonyat kigyúrta magát (80 kg színizom) és ez mellett nagyon stílusosan, divatosan öltözködik. Van is önbizalma, jó dumája, tud ügyesen kommunikálni. Le sem írom hány nővel volt, főleg főiskola alatt, mert úgy sem hinnéd el. Most 28 éves és menyasszonya is van már. Szóval lehet kompenzálni. Rajta is látom. Előtte pedig olvass, aztán menj ki és gyakorolj.

2020. nov. 1. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ismerkedéssel mi a gond? Mindenki így kezdi, elkezd beszélgetni az ellenkező neműekkel. Ne azért ismerkedj, hogy csajozz, inkább barátkozz aztán alakul valami, vagy nem.

Nem kell prosti ahhoz, hogy valami nyavalyát összeszedj, a könnyűvérű lányoktól könnyebb, mint a prostiktól, ez tapasztalat.

2020. nov. 1. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
#3: Az hogy sokan már alapjáraton is olyanok külsőre, hogy a beszélgetés már csak egy kötelező kör, de amúgy már tudni lehet, hogy minden meglesz (szex, kapcsolat).
2020. nov. 1. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

4.

És? Most csak azon siránkozol, hogy másoknak jobb, könnyebb, mint neked? Igen. És? De attól még te is kihozhatsz valamit az életből és lehetsz boldog, elégedett. Csak nem fogsz mondjuk soha 100 nőt megdugni, de attól még ugyanúgy lehet normális párkapcsolatod, ugyanúgy tetszhetsz te is nőknek.

2020. nov. 1. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugy h addig tukmalod magad rajuk amig nem sikerul egy nő
2020. dec. 9. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!