Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nem féltek, hogy a puák elcsábítanak titeket a félelmetes pua-tudományukkal? :D
Csak most láttam ezt a videót, komolyan beparáztam, hogy ezek a klottgatyás, flanelinges, kopaszodó pua-mesterek majd jól lecsapják a többi férfi kezéről az összes nőt :D
https://www.youtube.com/watch?v=EEPVoIWJj7s
De, én annyira félek, hogy már ki sem merek mozdulni otthonról, nehogy véletlenül beleessek egy pua hálójába. Már az erényövön is gondolkodtam, aminek a kulcsa természetesen a páromnál lenne folyamatosan, de ugye még akkor is ott van a szám...
Ez van, előbb-utóbb mindannyian a puák játékszerei leszünk, mert ekkora férfi-vonzerőnek lehetetlen ellenállni.
Ez nagyon gyenge!!!
Még jó hogy lassan 2 éve nem nézek tvt, még ki is húztam...
Mekkora lúzer edző!
Szét tárt tenyérrel, testtől távoltartott "béka" kéztartással fekvőtámasz...
Gratulálok annak aki megeszi.
Az kevés ha valakinek van önbizalma mint az edzőnek, azonban nem árt teljesíteni is ha odajut... :D
Rossz link, itt az eredeti:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!