Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nem féltek, hogy a puák elcsábítanak titeket a félelmetes pua-tudományukkal? :D
Csak most láttam ezt a videót, komolyan beparáztam, hogy ezek a klottgatyás, flanelinges, kopaszodó pua-mesterek majd jól lecsapják a többi férfi kezéről az összes nőt :D
https://www.youtube.com/watch?v=EEPVoIWJj7s
Puzsér szerint pszichopatákat nevelnek, de ezek a tanoncok még pszichónak is túl lagymatagok.
Sőt, még táncolni is megtanulnak! :D
Hát igen, sajnos én még messze vagyok ettől a macsóság-szinttől. Pl. még sosem bámultam percekig egy megfizetett hostess csaj szemébe. Ez mindenképpen hátrány a puákkal szemben, akik viszont percekig bámulnak az ezért fizetett csajok szemébe, és ettől alfamacsók lesznek.
Elgondolkodtam, hogy az összes nőismerősömnek bekötöm a szemét, mert ha meglátnak egy táncoló, kurjongató puát, nem tudnak ellenállni a szuper kántálós technikájának :D
wow...
ez a legszomorúbb dolog amit életemben láttam.
Egy csapat férfi ölelgeti egymást és fel-le ugrálnak egy teremben XD
Ez a csajozás melyik fázisa?
Legalább a szervezők hülyére keresik magukat.
Hogy ez milyen idétlen....
44/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!