Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ennek, és hogy lehet segíteni?
Mikor megismerkedtem a feleségemmel, sokat beszéltünk a jövőről, az elképzeléseinkről, kettőnk jövőjéről.
Hogy a kérdésemmel kapcsolatos részletre kitérjek, nekem az volt a fontos kérésem, hogy soha ne hanyagolja el magát, ne hordjon susugós mackót papuccsal, mert az a kényelmes.Járjon el edzeni ha szükséges, az időt én biztosítom számára és az anyagi feltételeket is, legalábbis minden erőmmel ezen leszek. Az egyetlen kifogása az lehet ha én nem teljesítem ezt az ígéretem.
Hát természetesen egyiket sem tartja velem ellenben.
Azaz a stílusával teljesen ellentétes, gyakorlatilag vállalhatatlan ruhadarabokat szeretne felvenni, és megsértődik ha rászólok, hogy ezt biztos hogy nem. ("meer kÉnYeLmEs"...)
30 kilót hízott a terhessége alatt, ugyan nem hízott tovább, de egy dekát sem fogyott.
Itthon sem remekel igazán, takarítgat, de sosincs rend, inkább sorozatokat néz meg a gyereket ölelgeti, puszilgatja, és alig várja hogy hazajöjjek és "most te teszed tisztába, egész nap én csináltam". - ha már tudja hogy hamarosan jövök inkább úgy is hagyja csak ne ő csinálja.
Ha edzeni megyek megsértődik, de nem jönne el velem, pedig a nagyszülők kb epekedve várják hogy lepasszljuk nekik pár órára a gyereket (legalábbis anyukám aki pont útba esik a konditerem felé)
Konkrétan "rohad" a szája, de fogorvoshoz se megy, mert majd holnap kér időpontot....
Mindig mindent "majd holnap, majd jövőhéten".
Kezdek kiábrándulni, és nyilván mindent megakarok tenni a kapcsolatunkért, de így iszonyat nehéz dolgom van.
Többször elmondtam neki ezeket amit itt leírtam, eddig egy visszajelzést kaptam a nagynénje rám szólt, hogy miért nem feltétel nélkül szeretem őt?! :)
Ezen kívül a feleségem mindenre "változtatni fogok" és semmi (biztos majd holnap)
Ahogy írtam nem akarom elhagyni, látom benne még mindig azt a nőt akihez hozzámentem, sok pozitív tulajdonsága megmaradt, de így annyira nehéz...és ha most így elhagynám ki lenne a szemét görény? Persze hogy én...na de ha én élnék úgy ahogy ő, és ő hagyna el?!
Nincs arra utaló jel, hogy depressziós lenne.
Igen, tehát teljesen mindegy mit vesz fel kövéren, semmiben sem mutat jól.Akkor meg már jobban értem, ha kényelmes ruhában akar lenni és nem belepréselve egy szexi szük ruhába,ami még pluszban ki is hangsúlyozza a háj réteget rajta.🤷
Ugye van a haspóló, ami nekem pl. nagyon nem vonzó.De ha már valaki mindenáron hordani akarja, csak jobban mutat egy lapos hassal, mint egy szinte combig lógó hason, amire még a hosszú tök nagyságú mellek is rá lógnak, kibuggyanva a póló alól.Ugye milyen szép látvány?😉
Ez volt a legjobb döntés.Senkitől sem lehet elvárni, hogy úgy éljen, ahogyan nem akar.Sem tőled, sem tőle.Amennyiben nem egyeznek az elképzelések, akkor a válás az egyetlen jó megoldás.
Pedig nem lehetetlen ennyit hízni.Unokanővérem mindkét terhessége alatt 30 kilót hízott.És mindösszesen 10 kilóval lett könnyebb a szülés után.Ő mondjuk nem is fogta vissza magát.Neki a terhesség egyenlő volt a kontroll nélküli falással.Azt mondta majd leadja idővel és ugyanolyan fitt lesz, mint a terhesség előtt.Végülis sok év munkája után sikerült is neki.De azt nem tudom mennyire érte meg neki az a pár hónap kontroll nélküli zaba ezt a rengeteg küszködést utána.
Rajta egyébként szinte semmi vizesedés nem volt, csak a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!