Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az oka ennek, és hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ennek, és hogy lehet segíteni?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtem a feleségemmel, sokat beszéltünk a jövőről, az elképzeléseinkről, kettőnk jövőjéről.

Hogy a kérdésemmel kapcsolatos részletre kitérjek, nekem az volt a fontos kérésem, hogy soha ne hanyagolja el magát, ne hordjon susugós mackót papuccsal, mert az a kényelmes.Járjon el edzeni ha szükséges, az időt én biztosítom számára és az anyagi feltételeket is, legalábbis minden erőmmel ezen leszek. Az egyetlen kifogása az lehet ha én nem teljesítem ezt az ígéretem.

Hát természetesen egyiket sem tartja velem ellenben.

Azaz a stílusával teljesen ellentétes, gyakorlatilag vállalhatatlan ruhadarabokat szeretne felvenni, és megsértődik ha rászólok, hogy ezt biztos hogy nem. ("meer kÉnYeLmEs"...)

30 kilót hízott a terhessége alatt, ugyan nem hízott tovább, de egy dekát sem fogyott.

Itthon sem remekel igazán, takarítgat, de sosincs rend, inkább sorozatokat néz meg a gyereket ölelgeti, puszilgatja, és alig várja hogy hazajöjjek és "most te teszed tisztába, egész nap én csináltam". - ha már tudja hogy hamarosan jövök inkább úgy is hagyja csak ne ő csinálja.

Ha edzeni megyek megsértődik, de nem jönne el velem, pedig a nagyszülők kb epekedve várják hogy lepasszljuk nekik pár órára a gyereket (legalábbis anyukám aki pont útba esik a konditerem felé)

Konkrétan "rohad" a szája, de fogorvoshoz se megy, mert majd holnap kér időpontot....

Mindig mindent "majd holnap, majd jövőhéten".

Kezdek kiábrándulni, és nyilván mindent megakarok tenni a kapcsolatunkért, de így iszonyat nehéz dolgom van.

Többször elmondtam neki ezeket amit itt leírtam, eddig egy visszajelzést kaptam a nagynénje rám szólt, hogy miért nem feltétel nélkül szeretem őt?! :)

Ezen kívül a feleségem mindenre "változtatni fogok" és semmi (biztos majd holnap)

Ahogy írtam nem akarom elhagyni, látom benne még mindig azt a nőt akihez hozzámentem, sok pozitív tulajdonsága megmaradt, de így annyira nehéz...és ha most így elhagynám ki lenne a szemét görény? Persze hogy én...na de ha én élnék úgy ahogy ő, és ő hagyna el?!

Nincs arra utaló jel, hogy depressziós lenne.

okt. 1. 04:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

Az emberek idővel változnak és nem mindig úgy, ahogyan azt Móricka elképzelte.Az elkényelmesedés és az igénytelenség népbetegség.

30 kiló túlsúllyal teljesen mindegy mit vesz fel, semmi sem fog jól állni rajta.Felveheti neked a cekci szűk ruhákat, de kb. ugyanolyan hatású lesz mint a susogós mackó mamusszal.Ezzel jobb ha szembenézel.Ha ő így el van magának és nincsen semmi igénye,akaratereje változtatni,akkor ha a fene fenét eszik, akkor sem fog változni semmi.Ezt vagy elfogadod így, vagy keresel mást, akinél szintén nincsen garancia arra, hogy idővel nem igénytelenedik el.Az sem garantált, hogy te is halálodig igényes maradsz, hiába hiszed most azt,hogy igen.Ez van bébi.

okt. 1. 04:48
 2/29 anonim ***** válasza:
56%
A "majd holnap" az tegnap volt. Ennyi. Nem fog változtatni semmin mert egy semmire való lusta dög aki azt hiszi hogy feleségként ő már nyeregben van. Én nem tudnám ezt elviselni,az állandó halogatását,azt hogy hülyére vesz, nem tudnám nézni a szétfolyó malacseggét, nem lenne kedvem szagolni a rohadó fogait. Menekülnék tőle a francba,kerül amibe kerül.
okt. 1. 04:59
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Elmegy az majd fogorvoshoz,amikor már lüktető fájdalmai lesznek a gyulladt fogaktól.Addig viszont ez lesz, ami most van.
okt. 1. 05:06
 4/29 anonim ***** válasza:
87%
Nagyrészt egyet értek veled, de basszus, otthon miben legyen, kisestélyiben? Itthon én is trikó-leggings kombóban vagyok, mert az kényelmes. Nehogy már a saját otthonomban is feszengjenem kelljen, hát hol máshol engedném el magam, ha nem itt? Mondjuk az én párom így is gyönyörűnek tart...
okt. 1. 05:09
 5/29 anonim ***** válasza:
84%

Úgy lehet segíteni, hogy nem hallgatod reggel a Balázsékat és sorolod fel az összes abban elhangzó hibalehetőséget a "feleségedre" húzva.

Nehéz ugyanis elképzelni, hogy a tip-top, edzett, elegáns és karbantartott akkor még csajodnak elhízással, öltözködéssel és személyes higiéniával kapcsolatos feltételeket szabj a jövőre nézve. Mégis mi okod lett volna rá, ha nála az igényesség volt az alap?

okt. 1. 05:43
 6/29 anonim ***** válasza:
75%

Ha jó alakod van, akkor még ebben a kombóban is jól nézel ki.A kérdező feleségének meg teljesen mindegy mit vesz fel az elhízott alakjára.Semmiben sem fog szexinek ki nézni.Először az alakjával kéne mit kezdeni, aztán a fogaival.De ez nem fog menni, ha nincsen igénye rá és akarata hozzá.Tehát hiába veri a palávert ez a pali a kényelmes mackó miatt, amiben a felesége jól érzi magát otthon.Nem is értem, hogy ilyen túlsúllyal mit akar ez az ember.....Csipkés neglizsében is hülyén nézne ki az asszony.

okt. 1. 05:52
 7/29 anonim ***** válasza:
39%

Ez nekem eléggé kamu szagú, mivel félinformációkat tartalmaz csak. Lényeges dolgok hiányoznak.

1. Mióta ismerik egymást, mióta házasok.

2. Mennyi idősek. A feleség magassága és tényleges, jelenlegi súlya sem mindegy.

3. Mennyi idős a gyerek.

4. A terhesség alatt felszedett 30 kiló. Ez mi?? A szülés helyből -10 kg, ha vizesedett, akkor lehet akàr 20 is.

Mondjuk ma már azért sem jellemző ekkora hízás a terhesség alatt, mert a szülész és a védőnő is rendszeresen ellenőrzi, és a többség zokszó nélkül fogja negalázni, ha nincs szervi oka, csak zabál.

5. Milyen a házasság? Van szex? Szoktak veszekedni? Mármint azon kívül, hogy kisbabával otthon miért nincs csiniben és miért nem fogy le.

6. Miért romlanak a fogai??? Ok nélkül akkor se rohad szét pár hónap alatt, ha nem mossa. Nagyon komoly tápanyaghiány, tehát koplalás, esetleg rendszeres önhánytatás állhat a háttérben. Ebben az esetben gratulálok, sikerült tönkretenni a feleséged, mert nem maradt cicababa.

Nos?

okt. 1. 06:15
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy a többiek írták: 30 kiló túlsúllyal pont mindegy mit vesz fel, nem fog jól kinezni.

De szerinted amúgy reális elvárás hogy otthon szoknyában és magassarkúban szaladjon a totyogo után?

Edzeni meg nem akkor jár az ember ha van ideje, hanem ha van ideje és energiája is. Gondolom a gyerek nem alszik 8 órát éjszaka. Gondolj bele, ha te max 2 órákat alszol egy huzamba hónapokon, éveken keresztül akkor edzegetni lenne kedved?

Az egyetlen ami teljesen jogos az a fogai. Az valóban igénytelenség.

okt. 1. 06:38
 9/29 anonim ***** válasza:
62%

Én átérzem. Ő teljesítette a misszióját azzal, hogy férjhez ment és gsereket szült.

Egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, és a külső karbantartása nem csak esztétikai, de egészségügyi előnyökkel is jár.

A feleségedet ez nem érdekli, és nem értek egyet azzal, hogy 30 kg túlsúllyal ne lehetne csinosan felőltözni.

A fogak elhanyagolása mutatja, hogy ő kimaxolta magát, és nincs igénye arra, hogy vonzóbb legyen.

Ha ez zavar téged és ő nem változik, akkor le kell vonni a következtetést, hogy rossz párt választottál.

Én is így voltam, a cigi meg a sör csúszott, de nő kétére a sarokig nem tudott elgyalogolni, csak autóval. Emellé híreket se hallgatott/olvasorr, fogalma sem volt, mi történik a világban. Én elváltam és rohadtul nehéz, de így van újabb esélyem egy normális nőt találni.

okt. 1. 07:05
 10/29 anonim ***** válasza:
54%
Nos,nem láttam még szexi tehenet utolsó.Ennyi plusz kilóval semmi nem mutat jól senkin sem, pláne nem szexuálisan izgatóan.Elhízottan nagyon taszító olyan ruhában az ember, ami csak normális testalkattal mutat jól.
okt. 1. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!