Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért van az, hogy a férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiaknak az olyan nők kellenek inkább, akik megcsalják őket?

Figyelt kérdés

A férjem nem foglalkozik velem, pedig sokmindent megadok neki. Mégcsak nem is rinyálok…

Jól nézek ki még a gyerekek után is. De ez nem elég.

Több olyan ismerősöm van, akik csalják a barátjukat és férjüket, a pasi meg odáig és vissza van értük.

Szerelmesek fülig. Szóval több vasat tartanak a tűzben és mindenki ajnározza ezeket a nőket.

És itt vagyon én, aki próbál normális lenni és le van sz.rva a fejem.

Akkor most kérdem én. Megéri normális nőnek lenni???

szept. 30. 15:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Lol, még ennyi hülyeségeket osszehordani. Kérdező te nem vagy normális egyáltalán, egy megfelelési kényszeres beteg vagy aki kinyalja a férje hátsóját, hogy el ne hagyja. Felteszek neked egy tök egyszerű kérdést: Ha nem szereted saját magad akkor miért várod el mástól, hogy szeressen téged?

(Az akit megcsalnak és mégis a párjával marad annak nincs hova mennie, ott vannak a gyerekek, kölcsön, majd bosszúból félremegy ő is, nyitott kapcsolatban lesznek, vagy szintén nincs önbecsülése mint neked!)

szept. 30. 15:55
 12/29 A kérdező kommentje:
11-es. Persze… akkor ezek alapján nem sok helyen lenne válás
szept. 30. 15:57
 13/29 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg az érdekel ami a zárójelben van? Te hiába csalod meg a férjed akkor se kellesz neki mert egy kapcarongy vagy, nincs semmi személyiséged! Persze cselédnek és néha szexre jó vagy, de legszívesebben lecserélne. Nem a férfiakra kell mutogatni, magaddal törődj! A normális nők közelében sem vagy!
szept. 30. 16:01
 14/29 A kérdező kommentje:
13-as. Fáj az igazság, hogy kapcarongynak nevezel?
szept. 30. 16:03
 15/29 A kérdező kommentje:
Jönnek is ide minden incel férfi lepontozni, akik a legyet is megdugnák röptében, de normális nőre vágynak :D ahhh.
szept. 30. 16:05
 16/29 anonim ***** válasza:
32%
Milyen igazság? Az életben nem mennék le kutyába senki miatt! A magam embere vagyok. Nem más miatt rittyentem ki magam, vagyok házitündi, vagy bármi csak azért, hogy el ne hagyjon! Egyenesen bűn magadnak normális nőnek nevezni mert nem vagy az! De nyugodtan élj abban a hitben. El is válhatsz, de a következő férfi se fog értékelni hosszútávon mert saját magad sem értékeled!
szept. 30. 16:10
 17/29 A kérdező kommentje:
Ok.
szept. 30. 16:11
 18/29 anonim ***** válasza:
55%
Ha ilyen jól tudod a receptet, akkor kövesd. Ne nyald ki a fárjed hátsaóját, semmi értelme és eredménye sincs, helyette menj te is pasizni.
szept. 30. 16:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor azt kérte hogy dugd meg a valagát egy felcsatolhatóssal,na akkor kellett volna elgondolkozni hogy nem-e b@zi a csávó? Mert pl én heteró férfiként nem igénylem hogy meg legyen dugva a seggem.
szept. 30. 19:23
 20/29 anonim ***** válasza:
41%
Valóban sok férfit a farka irányít,akármilyen jó nője vagy felesége is van. Ez mindig is így volt,most is így van és ezután is így lesz. Ahogy mondod,a vadaszoszton. De azért akadnak normális férfiak is,és nem az ő meg a többi nő hibája,hogy a férjed éppen egy osztonleny. Amúgy meg általában a szomszéd fuje zöldebb,tudod. Lehetsz te top100-as nő,ha a te férjednek kell az újdonság,akkor is hajtani fogja az új és az izgalmas. De nem hiszem,hogy erre ne lettek volna intő jelek a hazassagotok előtt...
szept. 30. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!