Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiaknak az olyan nők kellenek inkább, akik megcsalják őket?
A férjem nem foglalkozik velem, pedig sokmindent megadok neki. Mégcsak nem is rinyálok…
Jól nézek ki még a gyerekek után is. De ez nem elég.
Több olyan ismerősöm van, akik csalják a barátjukat és férjüket, a pasi meg odáig és vissza van értük.
Szerelmesek fülig. Szóval több vasat tartanak a tűzben és mindenki ajnározza ezeket a nőket.
És itt vagyon én, aki próbál normális lenni és le van sz.rva a fejem.
Akkor most kérdem én. Megéri normális nőnek lenni???
Nem éri meg a jelenlegi párod mellett annak lenni.
N 32
Igazad van. Én is ezt vettem észre. De talán azért van így mert izgalmas nekik, hogy kételybe teszik őket a nők ezzel és elgondolkodnak, hogy nincs is odáig értem? Akkor most mindent bele adok hogy én legyek a többi 10 pali közül a legjobb. Az én tapasztalataim alapján is azt gondolom, hogy nem szeretik a túl normális nőket, mert az olyan nekik mint az állóvíz és megunják egy idő után. Főleg a mostani 20 évesek körében a k_rva beállítású nők viszik a pálmát sajnos.
Szerintem egy férfinak adni kell egy kis kételyt. Nem azt mondom hogy csald meg, de vigyél izgalmat bele, hogy ne legyen neki unalmas.
20
Te merre jársz? SZó sincs arról, hogy megcsalná a kérdezőt a férje.
2-es válaszolónak pedig igaza van, azok a nők magukkal foglalkoznak, nem a pasijuk seggét nyalják, mint te (mindenféle értelemben).
Ezt a stílust, amit itt megengedsz magadnak is alkalmazhatnád a férjeddel szemben, ha már ő szarik a fejedre, itt meg sokab vették a fáradtságot, hogy válaszoljanak a kérdésedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!