Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiaknak az olyan nők kellenek inkább, akik megcsalják őket?
A férjem nem foglalkozik velem, pedig sokmindent megadok neki. Mégcsak nem is rinyálok…
Jól nézek ki még a gyerekek után is. De ez nem elég.
Több olyan ismerősöm van, akik csalják a barátjukat és férjüket, a pasi meg odáig és vissza van értük.
Szerelmesek fülig. Szóval több vasat tartanak a tűzben és mindenki ajnározza ezeket a nőket.
És itt vagyon én, aki próbál normális lenni és le van sz.rva a fejem.
Akkor most kérdem én. Megéri normális nőnek lenni???
Ezt abból sikerült kikövetkeztetned, hogy a te a férjed nem foglalkozik veled?
Egyébként sok rálátásunk nincs a kapcsolatotokra, nem is írtál túl sokat, de van egy sejtésem: te túlságosan sok mindent megcsinálsz a férjednek, aki meg sem érdemli. Foglalkozz inkább magaddal, ne adj meg neki "sokmindent", adj inkább magadnak meg mindent. Menj el terápiára, edzeni, fodrászhoz, színházba stb. Hidd el, ha magad felé fordulsz szeretettel, meg fogod látni, hogy a férjed mellett a helyed, vagy esetleg ez a kapcsolat menthetetlen és ha jobban szereted magad, mint őt, akkor kilépsz belőle.
Folyik az ororm és HRes vagyok.
Tehát minden HRensek folyik az orra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!