Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hűségesek 5-10-20 évig a házastársukhoz, mi a titok? Hogyan csináljátok? Sose vágytok másra? Vagy ha vágytok is elfolytjátok magatokban az érzést?
15 év. Nagyon egyszerű igazából, a hűség egy döntés. Kísértéssel mindenki találkozik előbb-utóbb, azon múlik a dolog, hogy mit teszel. Ha belemész a játékba, abból egy idő után úgyis megcsalás lesz. Ha azonnal kivonod magad a szituból, mert nem akarod megcsalni a párodat, akkor meg nem. Tulképp annyi a titka, hogy ne játssz a tűzzel.
Ha meg akarnám csalni a férjemet, megtehetném, de nem akarom. Szeretem őt, nem ezt érdemli, és sokkal többet ér nekem ő és a családunk, közös életünk egy random pasinál, akit csak megkívántam egy pillanatra. Sosem tenném ezt kockára egy (nem is biztos, hogy jó) szexért.
Köszönöm szépen, hogy írtatok!
Elkezdtem játszani a tűzzel, innen még van vissza út, mert nem történt még semmi. Eddig csak vágyakozás van meg elmélet 😅.
31 év és hűséges voltam. Két fellángolás volt ezalatt a részemről, de inkább plátói, a szexet el sem tudtam volna mással képzelni. Szerencsére a két illető észre sem vette a fellángolásom vagy szimplán nem érdekelte, így nem volt erős a csábítás.
Ha hibázol, nem tudod meg nem történtté tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!