Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik hűségesek 5-10-20 évig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hűségesek 5-10-20 évig a házastársukhoz, mi a titok? Hogyan csináljátok? Sose vágytok másra? Vagy ha vágytok is elfolytjátok magatokban az érzést?

Figyelt kérdés

#házasság #hűség #Vágy az új után
szept. 27. 08:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
8 éve hűséges vagyok. Egyszerűen a párom nekem a legjóképűbb, és nekem senki nem olyan mint ő, így aztán nem nehéz hűségesnek lennem. Én alapból nem vagyok az a típus hogy rámmosolyog és belezúgok.
szept. 27. 08:13
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

9 éve együtt.

Boldog vagyok a párommal, semmi szükségem másra, nekem ennyi a titok. :D

szept. 27. 09:15
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Majd elmúlik
szept. 27. 09:41
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Lassan 11 éve együtt. Nem kihívás a hűség, mert elköteleztem magam a párom mellett és boldog vagyok vele. Elégedett vagyok a kapcsolatunkkal, az életünkkel, őt pedig alapból szerelemmel szeretem, vonzódok hozzá. Ha látok is nála jobb képűt, akkor sem ér fel hozzá, mert hát na, a szerelem elvakít :D Munkahelyen vannak körülöttem mások is, de egyrészt tartom a két lépés távolságot, mert hát na, munkahely, másrészt meg ha netalán valaki fel is keltené az érdeklődésem, akkor simán csak lezárom magamban a dolgot még azelőtt, hogy ez tovább fajulna. Szóval megállok azon a szinten, hogy hm, ő jó néz ki, szimpatikus is, de ennyi. Nem kezdek el vele beszélgetni többet, nem keresem a társaságát, érted. Nem elfojtás ez, de nem is hozom magam olyan lehetetlen helyzetbe, hogy őrlődnöm kelljen a fogadott hűségem és a szívem(puncim?) hívó szava között. Ja, mondjuk az is segít, hogy 11 év és 2 gyerek után is még bőven van tűz és szenvedély a kapcsolatunkban, jók vagyunk együtt, igazi lelki társak, szóval nem is igazán van olyan űr, amit bárki kívülállónak kéne betöltenie.
szept. 27. 10:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
szept. 27. 10:27
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

13 éve együtt

Természetesen volt több alkalom is mikor megjelent a vágy másra, konkrét személyre vagy csak úgy általánosságban. Ez egy gyötrődés, nyilvánvalóan, de a hűség nem adottság vagy akármi, hanem döntés kérdése. Lényegében pont olyan mint amikor meglátod a boltban az akármilyen édességet és tudod hogy kvára nem kéne megvenni mert drága, és egészségtelen, mégis vágysz rá. Döntesz. Fájhat a döntés, de döntesz.

Ne legyenek illúzióink, ha életünk első 15 évben egy tucatszor képesek vagyunk szerelembe esni különböző emberekkel, akkor a maradék 60-ban indokolatlan lenne, ha csak egyetlen egyszer történne meg ez. Ez teljesen természetes dolog, kár kárhoztatni érte bárkit is. A lényeg az, hogy adott helyzetben hogy döntesz.

szept. 27. 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
19 éve együtt,sosem csaltam meg a férjem.Azt nem mondom, hogy nem nézem meg a pasikat és nem jut eszembe ez-az, de azt már nem tudom elképzelni, hogy a férjemen kívül bárki szex céllal érjen hozzám.....
szept. 27. 21:55
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Egy dolog a fantáziálás, másik meg a tettek mezeje.

Nekem szép volt a feleségem, szerettem, ő is engem a maga módján, ami nekem tökéletesen elég is volt ahhoz, hogy ne csaljam meg. Pedig lett volna rá lehetőségem.

Igen, volt az a cici, amit kis igyekezettel megkaphattam volna, volt az a punci, ami nem a megszokott, otthoni élvezetet adta volna. És lehet, hogy neki is, nekem is elég lett volna az a pár lopott óra.

Volt olyan nő is, akinél éreztem, hogy esetleg több gondoskodást kapnék, mint otthon.

De mindig ott volt az a DE!

De a feleségem akkor is ott volt mellettem, amikor nem találtam munkát, elviselte, amikor hónapról hónapra éltünk. Nem hagyott el egy kényelmesebb élet reményében, pedig tudom, hogy neki is lett volna erre lehetősége. Ez nekem elég volt ahhoz, hogy ne csaljam meg hosszú évekig. Igaz ugyan, hogy később elváltunk, de nem csaltuk egymást.

Az új kapcsolatomban is megbecsülnek, és még több is a szex, mint amire igényem lenne. Eszem ágában sincs másik nővel kavarni.

szept. 28. 06:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Döntés kérdése. Ha meg úgy döntesz, válhatsz is, ha megéri
szept. 28. 09:21
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Elköteleződés, érzések és döntés kérdése is. Mi 14,5 éve vagyunk együtt.

( Érzések) Nagyon szeretjük, tiszteljük egymást, egyikünk nem vágyott soha másra. Egymás testi lelki társai vagyunk minden téren.

( Döntés) Ha valaha másra vágynánk, akkor is inkább előbb megbeszélnénk, és ha olyan a helyzet, ( pl egyikünk beleszeretett valaki másba, ahonnan úgy gondoljuk nincs visszaút) először békében lezárnánk a dolgot egymás közt, pl ahelyett hogy ok nélkül megalázzuk a másikat megcsalással.

Lehet hitetlenkedni, de ettől még így van.

szept. 28. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!