Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hűségesek 5-10-20 évig a házastársukhoz, mi a titok? Hogyan csináljátok? Sose vágytok másra? Vagy ha vágytok is elfolytjátok magatokban az érzést?
9 éve együtt.
Boldog vagyok a párommal, semmi szükségem másra, nekem ennyi a titok. :D
13 éve együtt
Természetesen volt több alkalom is mikor megjelent a vágy másra, konkrét személyre vagy csak úgy általánosságban. Ez egy gyötrődés, nyilvánvalóan, de a hűség nem adottság vagy akármi, hanem döntés kérdése. Lényegében pont olyan mint amikor meglátod a boltban az akármilyen édességet és tudod hogy kvára nem kéne megvenni mert drága, és egészségtelen, mégis vágysz rá. Döntesz. Fájhat a döntés, de döntesz.
Ne legyenek illúzióink, ha életünk első 15 évben egy tucatszor képesek vagyunk szerelembe esni különböző emberekkel, akkor a maradék 60-ban indokolatlan lenne, ha csak egyetlen egyszer történne meg ez. Ez teljesen természetes dolog, kár kárhoztatni érte bárkit is. A lényeg az, hogy adott helyzetben hogy döntesz.
Egy dolog a fantáziálás, másik meg a tettek mezeje.
Nekem szép volt a feleségem, szerettem, ő is engem a maga módján, ami nekem tökéletesen elég is volt ahhoz, hogy ne csaljam meg. Pedig lett volna rá lehetőségem.
Igen, volt az a cici, amit kis igyekezettel megkaphattam volna, volt az a punci, ami nem a megszokott, otthoni élvezetet adta volna. És lehet, hogy neki is, nekem is elég lett volna az a pár lopott óra.
Volt olyan nő is, akinél éreztem, hogy esetleg több gondoskodást kapnék, mint otthon.
De mindig ott volt az a DE!
De a feleségem akkor is ott volt mellettem, amikor nem találtam munkát, elviselte, amikor hónapról hónapra éltünk. Nem hagyott el egy kényelmesebb élet reményében, pedig tudom, hogy neki is lett volna erre lehetősége. Ez nekem elég volt ahhoz, hogy ne csaljam meg hosszú évekig. Igaz ugyan, hogy később elváltunk, de nem csaltuk egymást.
Az új kapcsolatomban is megbecsülnek, és még több is a szex, mint amire igényem lenne. Eszem ágában sincs másik nővel kavarni.
Elköteleződés, érzések és döntés kérdése is. Mi 14,5 éve vagyunk együtt.
( Érzések) Nagyon szeretjük, tiszteljük egymást, egyikünk nem vágyott soha másra. Egymás testi lelki társai vagyunk minden téren.
( Döntés) Ha valaha másra vágynánk, akkor is inkább előbb megbeszélnénk, és ha olyan a helyzet, ( pl egyikünk beleszeretett valaki másba, ahonnan úgy gondoljuk nincs visszaút) először békében lezárnánk a dolgot egymás közt, pl ahelyett hogy ok nélkül megalázzuk a másikat megcsalással.
Lehet hitetlenkedni, de ettől még így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!