Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már csak trehányság, vagy a várnadósság miatt elnézhető?
Hétköznap reggel 3-kor kelek, 11-ig dolgozok, 1.5 órát edzek, majd hazaérek 1 körül, ebédelünk aztán alszok 2 órát (ébresztővel mert amúgy estig aludnék).
Így telnek a hétköznapjaim, a hétvégék szabadok.
A feleségem 12 órában dolgozott, ami utazással 14 volt.
Június óta itthon van várandósság miatt (jelenleg a 6.hónapban jár)
Amíg 12 órázott gyakran végeztem én a házi munkát is, de csak úgy nagyjából, inkább hétvégén volt energiám mindent megcsinálni, hogy makulátlan legyen a ház.
Ő is csinálta a dolgokat a szabadnapjain (12-14 óra munka után nyilván nem)
Viszont mióta itthon van kb egy trágyadomb az egész ház.
Az vitathatatlan, hogy mindennap főz, de csak minimálisat mosogat mellé, és már volt olyan, hogy minden pohár/tányér/villa a mosogatóban várt, és konkrétan úgy tudtál enni, hogy elmostál valamit.
Ez csak a konyha, a ház többi része ugyan ez, por,kosz, szemét.
A szennyeskosár is teli van, ha felajánlom, hogy kiteregetek akkor néha elindítja a mosást, hogy mire hazaérek csak teregetnen kelljen ne akkor induljon a mosás...de van hogy elindítani sincs kedve :)
Aztán ha valaki (testvér,rokon) beállít akkor mindig kivan, hogy nem hiszi el, hogy mindig akkor jön valaki amikor áll a mocsok a házban...és akkor mondom, hogy de drágám, minden nap áll a mocsok a házban, nem is tudnának máshogy jönni.
Ezen meg megsértődik pedig abszolút igaz.
Ráadásul az a baj, hogy ha végre ráveszi magát, és elmos mindent akkor utána már nem törli le a pultot, nem törli ki a mosogatót, nem pakol el az asztalról szóval nincs az az összkép, hogy rend van.
Ami viszont szomorú, hogy legtöbbször így is én szüntetem meg a plafonig álló mosatlant és retket hétvégén, és teljeskörúen rendet rakok.
Sajnos hétköznap haszánlhatatlan vagyok, nagyon leszív a munkám (vezetés+kézzel rakodás)
Mostanra viszont kezd idegesíteni, hogy ő egész nap itthon van, és gyakorlatilag 10 órát alszik, aztán főz 1-2 órán át, és kész van egy napja.
Vagy megy az anyjához, vagy tévézik.
Egy ideig úgy voltam, hogy biztos nagyon fárasztó terhesnek lenni, ne fáradjon, meg sokkal jobban fárad mint egy átlag ember stb...de most már kevésbé vagyok toleráns, gondolom nem minden várnadós nőnek ebből áll az élete...ez belekéne hogy férjen?
Kicsit elgondolkoztam, hogy a gyerek mellett, hogy és milyen rendet fog tartani,ha már most nem tud.
Azért egy mosást berakni, meg kiteregetni az nem nagyon feladat egész nap, meg elmosni egy lábast, két kanalat.
Gyerek mellett még durvább lesz, rakd hozzá fejbe a sz-ros pelenkákat, mert gondolom azt se viszi majd ki.
Ez egyénfüggő, hogy ki hogy éli meg a terhességet.
Egyik barátnőm, ha már kikelt az ágyból, akkor hányt és végig a terhesség alatt, nem csak az első trimeszterben. Ő pl. nem tudott volna főzni se. De pl. kollégám 8. hónapig bejárt dolgozni és semmi baja nem volt. Beszélgetsz vele egyáltalán, hogy hogy van amúgy?
Esetleg próbáljátok meg felosztani és megbeszélni, hogy ki mit csinál.
Azért ha anyóshoz el tud menni,akkor nem lehet fizikailag annyira rosszul.
Egy alap rendet azért illene tartania.
Amikor én szültem,volt,hogy házhoz jött a védőnő. Már csak ilyenek miatt is jó lenne ha összekapná magát.
Mondjuk az megvan, hogyha ott lesz a gyerek NEM fogsz te semmit sem aludni délután? Mert a gyerek sír, kiabál, mikor nagyobb lesz visong, nyúzni fog, apa, apa, gyere, menjünk - és sorolhatnám.
A feleségednek meg 27/7 állása lesz onnantól nulla szabadidővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!