Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez már csak trehányság, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már csak trehányság, vagy a várnadósság miatt elnézhető?

Figyelt kérdés

Hétköznap reggel 3-kor kelek, 11-ig dolgozok, 1.5 órát edzek, majd hazaérek 1 körül, ebédelünk aztán alszok 2 órát (ébresztővel mert amúgy estig aludnék).

Így telnek a hétköznapjaim, a hétvégék szabadok.

A feleségem 12 órában dolgozott, ami utazással 14 volt.

Június óta itthon van várandósság miatt (jelenleg a 6.hónapban jár)

Amíg 12 órázott gyakran végeztem én a házi munkát is, de csak úgy nagyjából, inkább hétvégén volt energiám mindent megcsinálni, hogy makulátlan legyen a ház.

Ő is csinálta a dolgokat a szabadnapjain (12-14 óra munka után nyilván nem)

Viszont mióta itthon van kb egy trágyadomb az egész ház.

Az vitathatatlan, hogy mindennap főz, de csak minimálisat mosogat mellé, és már volt olyan, hogy minden pohár/tányér/villa a mosogatóban várt, és konkrétan úgy tudtál enni, hogy elmostál valamit.

Ez csak a konyha, a ház többi része ugyan ez, por,kosz, szemét.

A szennyeskosár is teli van, ha felajánlom, hogy kiteregetek akkor néha elindítja a mosást, hogy mire hazaérek csak teregetnen kelljen ne akkor induljon a mosás...de van hogy elindítani sincs kedve :)

Aztán ha valaki (testvér,rokon) beállít akkor mindig kivan, hogy nem hiszi el, hogy mindig akkor jön valaki amikor áll a mocsok a házban...és akkor mondom, hogy de drágám, minden nap áll a mocsok a házban, nem is tudnának máshogy jönni.

Ezen meg megsértődik pedig abszolút igaz.

Ráadásul az a baj, hogy ha végre ráveszi magát, és elmos mindent akkor utána már nem törli le a pultot, nem törli ki a mosogatót, nem pakol el az asztalról szóval nincs az az összkép, hogy rend van.

Ami viszont szomorú, hogy legtöbbször így is én szüntetem meg a plafonig álló mosatlant és retket hétvégén, és teljeskörúen rendet rakok.

Sajnos hétköznap haszánlhatatlan vagyok, nagyon leszív a munkám (vezetés+kézzel rakodás)

Mostanra viszont kezd idegesíteni, hogy ő egész nap itthon van, és gyakorlatilag 10 órát alszik, aztán főz 1-2 órán át, és kész van egy napja.

Vagy megy az anyjához, vagy tévézik.

Egy ideig úgy voltam, hogy biztos nagyon fárasztó terhesnek lenni, ne fáradjon, meg sokkal jobban fárad mint egy átlag ember stb...de most már kevésbé vagyok toleráns, gondolom nem minden várnadós nőnek ebből áll az élete...ez belekéne hogy férjen?

Kicsit elgondolkoztam, hogy a gyerek mellett, hogy és milyen rendet fog tartani,ha már most nem tud.

aug. 1. 04:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Szegény feleséged…
aug. 1. 05:26
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Ezt szerintem vele kellene átbeszélni, mert mindenki szervezete más. Lehet valaki jól bírja, míg valaki meg kész rémálomnak éli meg. Ez a szülésre is igaz. Valakinek rettenetesen fáj, valaki meg nem érti, hogy másoknak, hogy fájhat ennyire, mikor neki nem fájt annyira.
aug. 1. 05:49
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

Azt tudod, hogy ha megszületik a baba, akkor nem 12-14, hanem 0-24/7 állása lesz? Múltkor olvastam, hogy csak a szoptatással heti 40 óra, tehát egy teljes főállást kitesz. Anyatejes babánál, és 24 órában elosztva, tehát éjszaka is.

Szokj hozzá, hogy az első 6 hónapban főtt étel se nagyon lesz.

Kivéve, ha van segítsége.

A mostani állapotról meg vele kell beszélni.

aug. 1. 06:04
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Amikor beszéltél vele erről,.mit mondott? Sikerült kitalálni valamit, hogy a munkákat úgy osszátok szét, amit könnyebben el tud végezni? Azért ha ő főz, mosogatást illik vállalni!
aug. 1. 06:23
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Beszélj vele róla, az segítene.. Nőként írom hogy egy terhesség is tud iszonyú kimerítő lenni. Kimerítőbb mint a munka...

Ha megszületik a pici, na akkor meg kösd fel a nadrágot öregapám mert még keményebb időszak fog jönni.

aug. 1. 06:43
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Le kell ülni beszélgetni, hogy hogy érzi magát, miként telnek a napjai. Nem tudhatod, hogy mennyire merül ki. Az írod, főz naponta, ahhoz valahonnan alapanyagokat is kell szerezni, nem? Akkor néha valaki boltba is jár? A kiteregetett ruhát is elteszi valaki, nem?

Egyébként nem is értem: alszol, két órát, azaz 15 körül már újra fent vagy. Utána mit csináltok estig? Ültök ketten a kanapén, mindenféle kommunikáció nélkül, és együtt nézitek a retket?

aug. 1. 06:44
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Először is ahogy a többiek mondják, beszélj vele erről ha még nem teted.

Másodszor az én véleményem, hogy ezt a terhességre ráfogni maximum kényelmes dolog ami mögé el lehet bújni.

Én nagyon nehezen viseltem a terhességet de anélkül, hogy tisztaság vagy rendmániás lennék, kupi soha nem volt, elmosogatás, mosás, teregetés alap dolgok.

Nagy takarításokra persze nem volt energiám, ennek a nagy részét akkor a férjem csinálta.

Harmadrészt abszolút nem érte miét főz mindennap?

Főzzön 2 naponta kicsit nagyobb adagot, és aznap mikor nem főz kicsit tudna a rendrakással foglalkozni.

aug. 1. 06:58
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Mi lesz ha éjszakázik is? En főzni sem tudtam hordtam a menüt.
aug. 1. 07:01
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Ha ennyire a mosatlanokon lovagolsz, miért nem veszel egy mosogatógépet?

Amúgy meg te kényelmesen eldolgozgattál 6 órába meg eljártál edzegetni ő meg 12 órázott, meg az egész napja elment, az utazással, hogy széthajtsa magát, inkább ezen kellett volna elgondolkodnod, miért volt ilyen szar munkahelye meg élete melletted. Szerintem simán lehet kimerültség is, mivel írod június óta otthon van, ezt nem mindenkinek pár nap kipihenni, valakonek több hétig a szetvezete megvan viselve azért alszik 10 órákat! A baba mellett javaslom kezdjen el majd tanulni valamit, akár műkörmös, fodrász vagy bámit hétvégente, és nyisson egy kisvállalkozást, mert ezt a 14 órázást már nem csinálhatja tovább egy életen át, főleg nem gyerek mellett! Itt ez a legnagyobb gond jelenleg, nem a mosatlan tányér!

aug. 1. 07:14
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

Ismerős...

Mond meg neki te is, ha rendet nem rak, legalább ne pakoljon szét.

Exem ugyanez, mindent kihajigált a szekrényből, mert keresett valamit, jókat röhigcsélt ezen, aztán lefeküdt aludni...

És lassan úgy nézett ki a ház, mint ahová betörtek.

Darabig elpakoltam, de kezdte előlről.

Végén már "lázadt", hogy márpedig ő akkor is keres valamit.

Keressen akkor...

aug. 1. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!