Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd zavarni a barátnőm stílusa. Mit tegyek?
Gyakran vannak bunkó megnyilvánulásai felém és mások irányába is, ami mellé rettenetesen csúnyán is beszél, de ő csak úgy vélekedik erről, hogy ő egy vagány, nagyszájú csaj, ellenben elvárja, hogy hercegnőként kezeljem. Az öltözködése borzasztóan előnytelen: olyan, mint egy komolytalan, lázadó tini, ráadásul sokszor nem is tiszta, amit felvesz, ő maga is rendetlen.
Valahogy eddig ez nem volt akkora probléma, de újabban rettenetesen zavarnak ezek a dolgok. Volt is már ebből vitánk. Az a helyzet, hogy jó lenne, ha változna, de nem akarom megváltoztatni (tisztában vagyok vele, hogy nincs hozzá jogom), mert ő ilyen, és ezért már sokszor a szakítás jut eszembe. Szeretem őt, de valahogy nem tudok dolgokat elfogadni. Mit tennének a helyemben?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ezt már egyszer megkérdezted. Nem kaptál olyan választ, amit hallani szerettél volna, vagy mi a problémád?
Ez a lázadó korszak még évekig eltarthat nála. Aztán jön a raszta frizkó, amit soha nem kell mosnia, te meg szagolhatod 🤢
Alighanem kezdesz kiábrándulni belőle, ha ez mostanában zavarni kezdett, miközben régen is ilyen volt ("Valahogy eddig ez nem volt akkora probléma"). Ennek nem lesz jó vége.
"Aztán jön a raszta frizkó, amit soha nem kell mosnia, te meg szagolhatod 🤢"
Elárulom, nekem körülbelül 5 évig volt derékig érő rasztám, ugyanúgy mostam hetente 3X, mindig jó illata volt. Tipikus tudatlan boomer vagy.
Kérdező, ha téged ennyire taszít a párod viselkedése, két lehetőség van.
1.Megbeszélitek és vagy lesz változás, vagy nem, szóval lutri.
2.Szakítasz.
Gondolom alapból ilyen volt. Minek jöttél össze vele?
Tanulj az esetből. Legközelebb nyisd ki a szemed, és ha nem tetszik az illető akkor nem kell vele összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!