Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmmel 1 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Őszintének tűnik a múltjával kapcsolatban és engem ez egy mérték után nagyon elkezdett zavarni. Hogyan tudnám elfogadni magamnak a múltját?

Figyelt kérdés
Olyanokat mesélt, hogy hány fiúval volt, meg camsexelt stb. Engem az utóbbi dolog zavar a legjobban. Mit kezdjek ezzel a dologgal? Undorító módon megnéztem neki a facebook üzeneteit de semmi nyoma annak hogy most csinálná vagy hogy megcsalna vagy bármi ehhez hasonló. A kapcsolatunk is kiegyensúlyozott és boldog. Csupán a múltja zavar nagyon. Igaz, Ő is bánja. De én nem tudom túltenni magam. Bocsi ha esetleg zavarosan fogalmaztam, de valamennyire idegből írtam ki magamból ezeket a sorokat. 18 éves.
2014. ápr. 16. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A múltja előtted volt. ÉS a múltjával együtt kell elfogadnod, vagy sehogyan.

Egyébként mást nem is tehetsz

2014. ápr. 16. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
A múltján már nem tudsz változtatni, ahogyan ő sem. Azt írod, bánja - képzeld el, neki milyen küzdelem lehet elfogadnia önmagát, és túltennie magát a hibáján! Megbánta, amit tett, bizonyára te is követtél el életedben olyan dolgokat, amiket ha tehetnéd, ma már máshogyan csinálnál. Azzal törődj, milyen ember ő most, milyen a kapcsolatotok, hiszen ez számít igazán.
2014. ápr. 16. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
A múltjával csak annyiban érdemes foglalkozni, hogy jobban megismerd a személyiségét. Milyen személyiség képe rajzolódik ki? Vajon folytathatja-e azt az életmenetet, ami a múltjában már szerepelt.
2014. ápr. 16. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ő is bánja, akkor valószínűleg ez egy olyan hiba volt az életében, amit többször nem fog elkövetni. Kamaszkorunkban sokan csinálunk butaságokat, kipróbálunk dolgokat, kíváncsiságból, vagy hagyjuk, hogy mások belevigyenek. Mire felnövünk, jó esetben tanulunk ezekből a dolgokból.

Nézd úgy, hogy ő előtted már túlesett az "éljük ki magunkat, próbáljunk ki dolgokat" legvadabb szakaszán, ami a számodra csak jó lehet, hiszen mindezek után, ő is felnőtt, megérett, és téged választott egy tartós párkapcsolatra partneréül. Vagyis valami olyat nagyon meg tudsz adni neki, amit a korábbiak biztos, hogy nem.

2014. ápr. 16. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
milyen jogon nézel bele az üzeneteibe???? miért nem bízol benne? na éééés? 16 évesen én is ezzel szórakoztam, h más pasik farkát bámultam cam-ban.... és?:D most akkor mi van?:D ne viccelj már, nőjj fel!!!!!!!
2014. ápr. 16. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van. A mai napom ezzel ment el hogy nyugtatgattam magam. Én sem voltam tökéletes ez tény és való. De más dolog több pendrive-ot beledugni egy USB csatiba vagy egy pendrive-ot több USB-be... Amikor a 4. kommentelő hozzászólását olvastam akkor hagytam fel teljes nyugalommal ezzel a bolhából elefántot felfogásomat. Egyébként igen, szégyellem magam hogy beleolvastam a személyes dolgaiba, soha többé nem teszem, igaz csak egyszer tettem meg de ez nem mentség. Köszönöm a válaszaitokat!
2014. ápr. 16. 20:25
 7/7 carlolap válasza:
Örülök hogy végre felnősz egy normális kapcsihoz, mert bizony ez így műkszik amit fentebb leírták.
2018. nov. 17. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!