Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit van együtt a...

Ki mennyit van együtt a párjával? Mertek együtt lenni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mi hetente kétszer vagyünk együtt átlagosan. Merek együttlenni vele, amíg a babánkkal minden rendben van és amíg nőgyógyászatilag én is rendben vagyok.

A férjem nagyon óvatos, vigyáz ránk, így eddig nem kellett emiatt aggódnom. 27 hetes

2009. jan. 28. 18:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nemsoká 12 hetes leszek.Eddig nem mertem:(! De eztán akkor majd óvatosaban igen:)!
2009. jan. 28. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a babócával hála az égnek minden ok!

17 hetesek vagyunk,5 hetes korom óta nem voltunk együtt a férjemmel.

Félek!!!

Hogy mitől,azt nem tudom..Elvileg nem kéne,de mégis.

Olvastam egy csomó írást,h együttlét után barnáztak vagy piros pöttyök voltak a fehérneműn...Ezek a dolgok nagyon megijesztettek.

2009. jan. 28. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló! Na én is így vagyok hogy félek! Azt hittem rajtam kívűl senki nincs így! Hála ég a párom megérti :)!
2009. jan. 28. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem voltunk együtt már kb. a 8. héttől. Most 38 hetes vagyok!

Nálunk sem én sem a férjem nem akarja. Őt nagyon zavarja,h. baba ott van. Megoldjuk másképp. Vagyis én megoldom neki mert nekem nincs kedvem.

De azért már nagyon várjuk,h. végre úgy legyünk mint régen! Már hiányzik a közelsége.

2009. jan. 28. 19:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Én megértelek teljesen:)! Lehet én is kibírom végig de majd meglátjuk!Ilyenkor a baba a legfontosabb:)!
2009. jan. 28. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Különben sztem nyugodtan lehet csak kicsit óvatosan. Nem vadulva.:-))

Az orvosok szerint is lehet.

De egyszerűen nem esik jól mert nekünk fura...

2009. jan. 28. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is a kérdezőnek felelek:

Mi is vagyunk együtt, bár nem mondom, hogy annyit, mint előtte, de félni nem félek. Amíg rendben vagyunk a picivel, addig nincs is mitől. Ha tényleg nem durva a szex, akkor nincs is mitől tartani.

Másik. Én is vérezgettem úgy 6-7 hetesen. A doki mondta, hogy nem a babától jön. A nőknek a terhesség alatt sokkal érzékenyebb a hüvelyfaluk, így az sokkal könnyebben sérül. Ami azt jelenti, hogy vérezgethet valaki úgy, hogy annak a babához semmi köze!

Mi is a vérezgetésem után néhány hétig leálltunk, de aztán ugyan úgy vagyunk együtt. És nincs semmi baj!

Ha féltek, tarthattok szünetet az első 12 hétben, mivel ugye az kicsit kritikusabb. De ha a vizsgálatok alapján minden ok, akkor nem kell hanyagolni a szexet!

Kismamák! Hajrá!

22 hetes kismami

2009. jan. 28. 19:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)! Úgy terveztük amúgy hogy 12 hét után azért belefogunk :)! Azért hiányzik!!
2009. jan. 28. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 8 hetes vagyok, először heti egyszer voltunk együtt, most meg minden nap vagy minden másnap. Magamra sem ismerek. :)

Persze furcsa, meg kicsit félek, de ha nincs gond, akkor nyugodtan lehet szexelni!

Eleinte olyan voltam, mint aki bezárult,- szó szerint, valószínű a pszichém blokkolta az anatómiai képességemet!

Ezt csak azért írom le, hogy ha valami furcsa lesz, időközben befuccsol a dolog, akkor sem lepődj meg, hanem ilyenkor majd a kitartás és a következő próbálkozás meghozza a gyümölcsét! :))

2009. jan. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!