Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyre jobban kezd zavarni a barátnőm életkora?
A barátnőm a korához képest sokkal érettebb (hozzám képest meg főleg, a mai napig ő tesz helyre néha), viszont vannak életkori különbségek, amik egyre jobban zavarnak.
Ő nem az a típus aki 25 alatt szülne gyereket, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én 30-35 leszek, ha apa leszek.
Nagyon közel áll a szüleihez, akik nem fordítják ellenem, de még mindig kívülállónak érzem magam, míg az én szüleim már egy párként vesznek minket. Ha hívnak minket, két felnőtt párként megyünk, ha az ő szülei hívnak, vannak ők hárman, meg én, a vendég.
Nagyon sokmindenről lehet vele beszélgetni, de amikor "életszerű" dolgokról szeretnék vele (mennyi egy albérlet itthon, lakáshitel, a barátaim esküvői, mennyibe kerülhet egy esküvő, hány év alatt lehet lakást venni) nincs kapcsolódási pont, mert ez nála még nem aktuális.
A kötött, egyetemhez alkalmazkodó élete. Mert nekem hiába van szabadságom a zh-időszak közepen, ha ő tanul, én meg otthon unatkozom (vannak kollégáim meg barátaim, de már nem erre vágyom).
Azért 30-35 között még nem késő apának lenni.
Hány évesek vagytok? Meddig tanul még?
Ha tényleg szereted, akkor tudsz várni 1-2 évet, míg befejezi a sulit és "megkomolyodik", de ha nem tudsz/akarsz várni, akkor marad a szakítás.
Csak megjegyzem, nemhogy 25 alatt korai szülni, de 30 alatt is. Igaz, sokan szülnek 25-30 között, de a statisztikai átlag az első szülésnél 30 év.
Nem teljesen értem. Hány évesek vagytok? Meddig tanul? Konkrétan mi a probléma? Az, hogy nincs közös téma? Akkor hogy jöttetek össze? Megjegyzem ez nem is csak életkorfüggő.
Ez a szülőknél való dolog...nem tudom szerintem családja válogatja. Nekem fura lenne, ha hazamennék (elvált szülők de mindegy) és anyukámnál úgy kellene viselkednem mint egy vendég, csak mert a párom is ott van aki valóban az, miközben én meg abban a házban nőttem fel. Az szép dolog, hogy te párként tekintesz magatokra, de lássuk be két egyén vagytok, két külön ember, nem hiszem, hogy feltétlen mindig mindent együtt kell csinálni és csak együtt menni szülőkhöz és stb. De ez csak az én véleményem.
Továbbra se értem amúgy teljesen a szitut.
A 30-35 éves kor az apaságra szinte még korai is a mai viszonylatokban. De legalábbis pont ideális. Ezzel nem kéne, hogy bajod legyen.
Érdekelne, hány évesek vagytok, mert az, hogy 25 alatt nem akar szülni teljesen normális, sőt, a mai viszonylatokban még korai is tud lenni.
Szerintem el akarod kapkodni, ráértek még.
De ha te mindenképp most akarsz gyereket, ő meg semmiképp, akkor abból sajnos szakítás is lehet, mert ezek össze nem egyeztethető vágyak.
N
Ez nekem is magas. Az a problémád hogy te 2-3 even belül akarsz gyereket, ő meg nem? Elég fiatalok vagytok még, hova sietsz? Inkább élvezzétek az életet kettesben, épitsetek karriert, legyen egy biztos környezet ahova majd jöhetnek a gyerekek. Ez ha még 10 ev, akkor 10 év. Manapsag már a nők nagyrésze is 30 fölött szül, ebből következően sok férfi 40 táján lesz apuka.
Arrol nem is beszelve hogy akik fiatalon hazasodnak, alapitanak csaladot, naluk talan a válás is gyakoribb. Ezzel nem azt akarom mondani hogy tuti nem naradtok együtt, de ha mar sok eve együtt vagytok, akkor nagyobb az esély arra, hogy együtt is maradtok.
A szülőkre meg nehéz mit mondani. En anyos jelöltemet magázom, illetve a sajat szüleimhez havonta 1-2szer hazamegyek pár napra csak a kislanyommal kettesben (mondjuk a parom nem az apja). Ez szerintem egyéni hogy ki hogy áll a gyereke párjához, élettársához. Bar szüleimet nem zavarná ha ő is jönne, neki jobb igy hogy akkor nyugodtan dolgozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!