Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyre jobban kezd zavarni a barátnőm életkora?
A barátnőm a korához képest sokkal érettebb (hozzám képest meg főleg, a mai napig ő tesz helyre néha), viszont vannak életkori különbségek, amik egyre jobban zavarnak.
Ő nem az a típus aki 25 alatt szülne gyereket, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én 30-35 leszek, ha apa leszek.
Nagyon közel áll a szüleihez, akik nem fordítják ellenem, de még mindig kívülállónak érzem magam, míg az én szüleim már egy párként vesznek minket. Ha hívnak minket, két felnőtt párként megyünk, ha az ő szülei hívnak, vannak ők hárman, meg én, a vendég.
Nagyon sokmindenről lehet vele beszélgetni, de amikor "életszerű" dolgokról szeretnék vele (mennyi egy albérlet itthon, lakáshitel, a barátaim esküvői, mennyibe kerülhet egy esküvő, hány év alatt lehet lakást venni) nincs kapcsolódási pont, mert ez nála még nem aktuális.
A kötött, egyetemhez alkalmazkodó élete. Mert nekem hiába van szabadságom a zh-időszak közepen, ha ő tanul, én meg otthon unatkozom (vannak kollégáim meg barátaim, de már nem erre vágyom).
25 alatt mégis hogy szüljön, főleg, hogy NEKI kell eltartania a gyerekét, ha beüt a szr, pl szétmentek.
Az a pasi, aki folyamat azzal jönne, miért nem szülök 22 évesen, rögtön, miután kijöttem az egyetemtől, nulla munkaviszony nélkül, nem lenne a pasim...
Mondjuk egy olyan legalább 25-26 éves kor teljesen reális, addigra van munkatapasztalata, talán olyan helyen dolgozik, ahová aztán visszaveszik, nem ott áll tapasztala nélkül 28 évesen de király, mert van már 2-3 gyerek - igaz, hogy sehová nem kell, mert még életében nem dolgozott a szakmájában, esetleg már alulképzett...
Mondjuk te is elég gáz vagy, bocs, nekem sem volt kedvem állandóan pattanni, amikor az azóta exem kitalálta, hogy "unatkozik".
Foglalja el magát, nekem még vizsgáim vannak, amire készülnöm kell, pont. Örülök, hogy ő olyan egyetemre jár, ahol nem 16 tárgyból kell vizsgát tenni, csak 6-ból, de akkor befoghatja, mert nálam a vizsgaidőszak nem 3 hetes lazulás volt, hanem a hat hetet le kellett seggelni, ha nem akartam mondjuk kettessel átvergődni - és nem akartam.
Persze akik lazább suliba járnak, már ezt nem értik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!