Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Trehány barátnő?
Itt most csak kérdéseim vannak.
20éves lányról beszélünk. 1éve vagyunk együtt. Tehát:
1. Miért lett trehány? (szétpakol mindent,és azt várja majd én rendet teszek.)
2. Miért lett lusta?(1 es re válaszolva,semmit nem akar elpakolni,alig akar elmosogatni,azt se akarja önállóan,hanem velem. Se felmosni,se semmi ilyesmi,inkább a titkok megy mert ő unatkozik...Csak nem mondtam hogy lenne mit tenni a ház körül)
3. Miért lett hanyag? Haja tiszta korpa,(jo tudom a lányok ritkán mossák a hajukat., DE! Lába szőrös,nem borotválja és igen nyáron se. Hónaljszőre lassan nagyobb mint a szakállam,pedig mist vágtam 3mmesre.)
4. Mi a jófenét csináljak? Én higénikus ember vagyok,nem szeretek disznóólban élni. Utobbi időben én játszom a nő szerepét,amit meg untam. De nem akarok veszekedést,ezért kérek segítséget. Tudom senki se tökéletes,én se. De én ha fáradt vagyok másnap ha van 2-3 ora szabadidőm nem fekszek és döglök,meg nem tiktokozok hanem rendet rakok MAGUNK körül. Higéniárol meg annyit hogy én szeretem őt tehát megtisztelem azzal,hogy nem egy szőrös jetiként fekszem be az ágyba a párom mellé..ja és én 22 vagyok.
Elején nem volt ilyen,csak az utobbi pár hétben.
"Elején nem volt ilyen,csak az utobbi pár hétben."
Ha tényleg így van, ahogy leírtad, akkor
először is arra gondolsz, hogy valami oka van, hogy az elmúlt pár hétben ilyen lett
ha te nem látsz különösebb okot, akkor leültök beszélgetni és megkérdezed, hogy mi lehet az oka
és miben tudsz segíteni, hogy megszűnjön az a dolog, ami ezt okozta
illetve egyúttal mondhatod neki, hogy ez így nem túl jó (bár többé-kevésbé valószínűleg ő is érzi), de ne a követelőzés, sokkal inkább támogatás határozza meg a hozzáállásodat
tudod, így működik egy párkapcsolat, egy kölcsönös valami, ahol igyekszünk támogatni egymást
ha pedig úgy látod, hogy nincsenek olyan nehézségek, amik indokolnák, hogy így elhagyja magát, akkor elgondolkozol, vajon jó lesz-e ez így a jövőben, fognak-e működni hosszú távon a dolgok
"Utobbi időben én játszom a nő szerepét,amit meg untam"
Mert a nő dolga a rend, lúzerkém?
"Mert a nő dolga a rend, lúzerkém?"
Nem. Nem kizárólag a nő dolga a rend fenntartása. Közös probléma. Itt viszont egyoldalúvá vált. Ennek kell kideríteni az okát. De nem a gyakorin való kérdezgetéssel. A megfelelő választ kizárólag a barátnő tudja.
N
"A kulsom viszont mindenert karpotolja"
Amíg feláll rád a farka.
Komolyan én sem értem. Nagyon sok hasonló kérdés van, ahol a férfi nem csinál semmit, és ott is a férfi a hibás, mindenki gyűlölettel fröcsögi a nőnek, hogy hagyja el ezt a senkiházi lúzert. Ha a férfi igényes, rendszerető, és szorgalmas, akkor is ő a hibás meg a lúzer, meg mit mer képzelni, a rend és a takarítás nem a nő dolga.
Hanem talán a férfié? Vagy az ilyenek hogy képzelik ezt pontosan? Nem véletlen közös feladat lenne? Jelen esetben a férfi csinálja egyedül, és mellette dolgozik, és odadigyel a külsejére, míg a nő egy lusta és igénytelen disznó, már elnézést, mondom ezt nőként.
Komolyan érdekelne, hogy aki ennyire fogyatékos és ennyire tolja a kettős mércét, neki mi jár a fejében pontosan? Az ilyenek tényleg úgy képzelik, hogy a háztartás vezetése egyedül a férfi dolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!