Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak engem idegesít, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy nem válaszol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan fél éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Tök jó a kapcsolat.

Egy valami viszont nagyon idegesít. Szokta csinálni, hogy nem ír vissza akár egész nap. Pedig hol fent van, hol nincs. Szóval meg-megnézi a messengert.

Ma is pl írtam neki reggel, látta 8 órakor aztán azóta egy választ sem kaptam. Lassan 7 órája nem volt ideje hogy válaszoljon? Úgy, hogy szokszor fent látom. Ez azért eléggé idegesít. Szerintem bunkóság egy kicsit.

Ti szólnátok ezért a párotoknak?

2022. márc. 17. 14:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
En szoltam mar ilyen miattm szolj te is
2022. márc. 17. 14:26
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
Szólni kell,de a messengert én sem szeretném pötyögni.
2022. márc. 17. 14:31
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az se biztos ám, hogy online. Fiamtól büntiből elvettem a telefonját, elment suliba nélküle. Ahányszor írtam a messengerére üzenetet, mindig rögtön online-nak mutatta.
2022. márc. 17. 14:51
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"tök jó a kapcsolat"

Látom. Ilyen szintű tiszteletlenséget és nulla szándékot te élvezel? Meg is érdemled.

2022. márc. 17. 14:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "fent van" dolgot ne vedd véresen komolyan, mert már nem egyszer megfigyeltük párommal, hogy otthon ültünk, órák óta nem volt a kezében a telefon és amikor felmentem facebookra, azt jelezte, hogy ő is online. Aztán rájöttünk, hogy amikor kikapcsolja a wifit, akkor tűnik csak el, tehát ha wifi van, egyfolytában online jelzi, akár ténylegesen fent van, akár nincs.
2022. márc. 17. 15:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel, hogy bunkóságnak tartom mikor írok, elolvassa és baszik válaszolni. Pont tegnap volt is ebből bonyodalom, mert reggel kérdem tőle, hogy dolgozik? (12 órában van de össze vissza) Én úgy tudtam, hogy nappalos, este hívtam, erre kiderült, hogy dolgozik. Cserélt műszakot. Az ilyenek miatt nem kellene semmibe venni az embert, ha kérdez valamit. Az meg nem kifogás, hogy nincs ideje, mert fél perce mindig van az embernek egy válaszra, ha nem is azonnal, de később igen.
2022. márc. 17. 15:22
 7/21 anonim ***** válasza:
48%

Hát, akkor nektek még nem volt olyan munkahelyetek, ahol annyi volt a munka, hogy még wc-re sem tudtatok kimenni, nem hogy pötyögni. Nyilván fontos a párkapcsolat, de munkahelyen nem azzal vagyok elsősorban elfoglalva, hogy pötyögjek a párommal, mikor úgyis tudom, hogy este hozzá megyek haza.

Ha fontos dolgot ír, akkor nyilván reagálok rá, de ha megkérdezi, hogy milyen napom van és még fingani sincs időm, nem az lesz a legfontosabb dolgom, hogy visszapötyögjek. Mondjuk, nálunk nincs is ebből sértődés, annál jóval érettebbek vagyunk.

2022. márc. 17. 15:29
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
Akinek számitasz az figyel rád. Hagyok időt, a többi válaszolónak is.
2022. márc. 17. 15:29
 9/21 anonim ***** válasza:
61%
Engem nem idegesít, mit csinál a csajod
2022. márc. 17. 15:37
 10/21 anonim ***** válasza:
51%

Csak téged. Figyi, megsúgom: Ne írogass neki felesleges fszságokat, nyilván azért nem válaszol.

Aki nem válaszol, annak nem írok többet. Ez ennyire egyszerű.

2022. márc. 17. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!