Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire gyakori 1 házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori 1 házasságban ahol mindent együtt csinálnak nincs én idő?

Figyelt kérdés

Együtt mennek a gyerekert az oviba, együtt kajaznak vásárolnak stb.

Ha van énidő pl telefonon játszás vagy rajzolás az is a férj/feleség jelenlétében va nem pedig külön vonulva.

Hogynem unják meg egymást h 0-24 Ben egymás szájában vannak? Hogy nem hiányzik a kis privatszfera?

Kozoskajazas is olyan h en nemtok enni csak mert bevan ütemezve h este6 kor vacsi ha nem vagyok ehes. Vagyfaradt vagyok nincs kedvem elmenni a gyerekert igyelkuldom a ferjem de masnal akkor is muszáj egyuttmenni mert hanem kitör a 3 ik vilaghaboru

#Privatszfera #Mindent együtt
2024. júl. 1. 15:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát létezik ilyen de megnyugodtam h nem mindenki ilyen. Én azt se értem minek kell az oviba is mind a kettőnek menni. Ismerősöm ha éjszakás vagy délelőttös és haza jövet lepihen, a felesége felkelti h menjenek együtt. Vagy a másik ha éjszakás és a felesége 4 kor haza jön a melóból a férj állít 4 re ébresztőt h felkeljen mire ezek hazaernek. Értse értem ha fáradt minek nem alszik minek kell ébresztőt allitani
2024. júl. 1. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi kb. ilyenek vagyunk. Nekem hiányzik is, most hogy már nagyobb a gyerek (nemsokára 4 éves lesz) el fogok járni edzeni. Nem vagyok annyira oda az edzésért, de hátha jót tesz egy kis énidő.

Hétköznap úgy oldom meg, hogy megvárom még elmennek aludni és ilyenkor nyugi van meg csend.

2024. júl. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!