Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemhoz, hogy viszonyuljak már?
Helló.
8 éve vagyunk együtt a feleségemmel, ami egy nagyon jó kapcsolatnak indult, de nem tudom mi történt.
Folyamatosan próbálkozom de elutasítást kapok tőle. A gyerekek már nagyobbak. Én mindenből kiveszem a részem mint a házimunkából és a gyerekek körül is. Hónapok telnek el úgy, hogy semmi nincs közöttünk. Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret.
De nem tudom már mit csináljak, hogy változzon ez az egész.
Unalomról lehet szó szerintem is.
Kérdező, nagyon jó válaszok érkeztek.
Még úgy próbálkozhatsz, hogy hátat fordítasz neki. Hátha észbe kap.
Sajnos a #43 válaszoló jól szól. Egyszerűen megunt. De én eléggé nagy összeget tennék arra, hogy van neten egy kis szexpajtija. Ha nincs, akkor jön az, hogy totál megunt, már nem indul be rád, nem tudod felizgatni sajnos.
Ez a nőkben természetes, mert a nők genetikai úton hűtlenek, genetikai úton RÁ KELL unjanak egy idő után a pasira, mert a genetikájuk azt mondja, hogy únj rá a pasira, keress másikat, szaporodj vele, únj rá arra is, keress másikat, szaporodj vele....sajnos ez a nők sorsa, és ebbe minden egyes nő beletartozik.
Tehát nővel, a genetikai mivoltjuk miatt, hosszútávú, monogám párkapcsolatot nem lehet kialakítani.
Érdemes elgondolkodni a homoszexualitáson.
44# az megvan hogy genetikailag a férfiban van vadászösztön, hogy minél több helyen szórjon el magot és minél több utódja legyen?
Hiányoztál a biológiaórán?
A nőnek annyi, hogy biztonságban van, gyerek megvan, minek akarjon szexelni....persze ez most puszta genetika.
49#
Erősen kétlem mert még sosem irtam semmi genetika témában...
Mellesleg csak egy ironikus
hozzászólás volt a 44#-re 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!