Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségemhoz, hogy viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemhoz, hogy viszonyuljak már?

Figyelt kérdés

Helló.

8 éve vagyunk együtt a feleségemmel, ami egy nagyon jó kapcsolatnak indult, de nem tudom mi történt.

Folyamatosan próbálkozom de elutasítást kapok tőle. A gyerekek már nagyobbak. Én mindenből kiveszem a részem mint a házimunkából és a gyerekek körül is. Hónapok telnek el úgy, hogy semmi nincs közöttünk. Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret.

De nem tudom már mit csináljak, hogy változzon ez az egész.

jún. 20. 07:24
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Korábban ilyesféle problémákat, ügyeket meg tudtatok beszélni egymással, vagy sosem működött jól a kommunikáció ilyen téren?
jún. 20. 12:23
 42/50 anonim ***** válasza:
85%

Unalomról lehet szó szerintem is.

Kérdező, nagyon jó válaszok érkeztek.

Még úgy próbálkozhatsz, hogy hátat fordítasz neki. Hátha észbe kap.

jún. 20. 15:48
 43/50 anonim ***** válasza:
23%
Persze hogy un már 8 év után, rém unalmas ugyanaz a farok ennyi idő elteltével.
jún. 20. 16:10
 44/50 anonim ***** válasza:
8%

Sajnos a #43 válaszoló jól szól. Egyszerűen megunt. De én eléggé nagy összeget tennék arra, hogy van neten egy kis szexpajtija. Ha nincs, akkor jön az, hogy totál megunt, már nem indul be rád, nem tudod felizgatni sajnos.

Ez a nőkben természetes, mert a nők genetikai úton hűtlenek, genetikai úton RÁ KELL unjanak egy idő után a pasira, mert a genetikájuk azt mondja, hogy únj rá a pasira, keress másikat, szaporodj vele, únj rá arra is, keress másikat, szaporodj vele....sajnos ez a nők sorsa, és ebbe minden egyes nő beletartozik.

Tehát nővel, a genetikai mivoltjuk miatt, hosszútávú, monogám párkapcsolatot nem lehet kialakítani.

Érdemes elgondolkodni a homoszexualitáson.

jún. 20. 16:29
 45/50 anonim ***** válasza:
62%

44# az megvan hogy genetikailag a férfiban van vadászösztön, hogy minél több helyen szórjon el magot és minél több utódja legyen?

Hiányoztál a biológiaórán?

A nőnek annyi, hogy biztonságban van, gyerek megvan, minek akarjon szexelni....persze ez most puszta genetika.

jún. 20. 17:11
 46/50 anonim ***** válasza:
69%
Nem olvastam el a válaszokat, de arra gondolok,hogy wellness alatt esetleg nyugodtabb volt, sikerült ellazulni, esetleg volt bőven ido az előjátékra? Én magamból indulok ki hogy ha a párom nem csak úgy akarja higy megtortenjen, hanem elotte simogat, "felkészít" sokkal jobban esik és ha tudnám hogy mindig olyan lesz , akkor biztos nekem is többször lenne kedvem. De a kis csók, kevés simi egy ido utan sajnos nem elég.
jún. 20. 17:50
 47/50 anonim ***** válasza:
35%
#45 Ezt, főleg ennyire leegyszerűsítve csak azok szokták hangoztatni, akik kifogást keresnek a szarember viselkedésükre.
jún. 20. 18:19
 48/50 anonim ***** válasza:
56%
Jajj 48-as veletlenul lepontoztalak, bocsi😀 a genetikus valaszolorol én is ezt gondolom, már nem első hogy olvasom a hasonló hozzaszolasait.
jún. 20. 18:37
 49/50 anonim ***** válasza:
31%

49#

Erősen kétlem mert még sosem irtam semmi genetika témában...

Mellesleg csak egy ironikus

hozzászólás volt a 44#-re 🤣🤣🤣

jún. 20. 20:17
 50/50 Kései Sirató ***** válasza:
0%
Van valakije, vagy egy jóképű munkatárs, vagy ügyfél, szomszéd, akárki, de valaki már a helyedre lépett az intim zónában.
szept. 9. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!