Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségemhoz, hogy viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemhoz, hogy viszonyuljak már?

Figyelt kérdés

Helló.

8 éve vagyunk együtt a feleségemmel, ami egy nagyon jó kapcsolatnak indult, de nem tudom mi történt.

Folyamatosan próbálkozom de elutasítást kapok tőle. A gyerekek már nagyobbak. Én mindenből kiveszem a részem mint a házimunkából és a gyerekek körül is. Hónapok telnek el úgy, hogy semmi nincs közöttünk. Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret.

De nem tudom már mit csináljak, hogy változzon ez az egész.

jún. 20. 07:24
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
48%
Valahol, talán a "Csajok és Pasik" blogon ezt valaki úgy fogalmazta meg, hogy a nők egy ponton "elzárják a csapot." 🙄 😢
jún. 20. 08:59
 22/50 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nincsen senkije. Mint ahogy mondtam, semmi jele nincsen. A telefonját nem dugdossa. Leginkább olvas rajta és videókat néz. Bármikor bele nézhetnék.

Megpróbálom feldobni a pár terápia lehetőséget.

jún. 20. 09:03
 23/50 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, a leírtak alapján un téged. Írom ezt nőként, ugyanebben a helyzetben. Ne várd, hogy majd megkíván, mikor a szokásos forgatókönyvet próbálod eljátszani vele húszezredjére is. Tehát mindig ugyanazt csinálod, mindig ugyanúgy. Amikor takkra lehet tudni, hogy mikor fogsz váltani másik pozicióba és az mi lesz, mert mindig mindent ugyanúgy ugyanabban a sorrendben stb. csinálsz. Próbáld kicsit feldobni a dolgokat, változtass. Vágd a falhoz, csináljátok szabadtéren, idegen izgis helyeken. Meglátod, hogy lesz hozzá kedve. Ja és próbálj újdonságokat belevinni, más póz más technika...
jún. 20. 09:10
 24/50 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a kérdést hozzá kellene intézni, és nem támadódan semmiképp...
jún. 20. 09:27
 25/50 anonim ***** válasza:
89%

Ez tipikusan a "krónikus unalom", francia eredetű szóval ennui. Nem depresszió, csak éppen nincs életcélja, nincs életkedve, csak úgy "létezik". Megcsinálja, amit meg kell, de nem hozza semmi lázba, csak úgy van, mint a bolondgomba. Szerintem ehhez pszichológus a legjobb, mert amúgy kevésbé definiált és nehezebben kezelhető, mint egy depresszió, aminél legalább ki lehet deríteni, miért van, hogy lesz jobb, vagy adnak gyógyszert, amiről aztán nagy nehezen leszoktatnak, de erre nincs univerzális gyógymód.

Hobbik, új élmények stb. segítenek, de ha krónikusan és régóta fennáll a helyzet, akkor az nagyon nehéz.

jún. 20. 09:35
 26/50 anonim ***** válasza:
78%

Nőként írom.

Arról írtál, hogy ő hogy változott, de arról nem hogy te mennyire változtál.

Lehet, hogy már nem kíván úgy TÉGED. Te is oda figyelsz magadra? 24-nek teljesen igaza van. Én rá hallgatnék.

Nem jó ha mindig, ugyan olyan minden.

Viszont, becsülendő hogy legalább te tenni akarsz ellene.

jún. 20. 09:35
 27/50 anonim ***** válasza:
90%

"Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret."

Értesd meg vele, hogy de igen, azért van baj, ha túlságosan nem is nagy: az a baj, hogy te így nem érzed magad jól a bőrödben. És ezzel neki is dolga van, főleg, ha szeret, hiszen akkor nem akarhatja, hogy így legyen...

jún. 20. 09:39
 28/50 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehetnek hormonális okai, vagy teljesen "anyaüzemmód"? Lehet egyáltalán nem kívánja a szexet. Azzal nem tudsz mit kezdeni sajnos.
jún. 20. 10:47
 29/50 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként valószínűleg pont az okozza, hogy 4 órát dolgozik, gondolom muszájból, nem azért, mert karriert épít, vagy hivatásként éli meg és hasznosnak tartja a saját munkáját, megosztottan házimunkázik, meg csinálja a főzést, tehát igazából semmi nincs, ami kielégítené a lelkét. El kell vinni randizni, főzést is lehet közösen csinálni, új konyhákat felfedezni (pl. ne pörkölt legyen hetente, hanem tartsatok minden kedden olaszkonyhás napot) meg bármi, ami eszedbe jut, feldobja a hétköznapokat, és neki is, neked is meg még a gyerekeknek is színesíti az életet. Mit csináltok, amikor a gyerekek nincsenek otthon? Sokszor bele lehet süllyedni abba a rutinba, hogy megnéztek egy filmet, esztek, alszotok. Lepd meg egy romantikus sétával. Sokaknál ez 30 év házasság után jön el, de amúgy az jellemző a mi társadalmunkban, hogy bizony a nők szocializációjuk miatt hamar passzív szerepbe süllyednek, és neked kell nagyon aktívan kitalálni, mivel hozhatod lázba, és itt nem is arról van szó, hogy legyen kedve szexelni (ha neked ennyi az elvárásod, te is rosszul állsz hozzá), hanem arról, hogy teljesebb és boldogabb legyen mindenkinek az élete.
jún. 20. 10:57
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, én is voltam hasonló élethelyzetben, stagnáló, ritmusokra redukálódott kapcsolat, sz*r munka, soha semmihez nem volt kedvem. Munkahelyet váltottam, újra elkezdtem olyan hobbikat, amik régen örömet okoztak, és megpróbáltam új dolgokat csinálni, ötletelni. Ja, és rendszeres testmozgás, meg kell találni a sportot, amit élvez az ember. Közhely, de ép testben ép lélek, és bár én nem szeretek kb. semmilyen testmozgást, tényleg mérföldeket javít az ember hangulatán. És rengeteg türelem, mert most is írtam sok ötletet, de ahhoz, hogy valami szokássá váljon, kitartóan legalább 1 hónapig csinálni kell.
jún. 20. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!