Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemhoz, hogy viszonyuljak már?
Helló.
8 éve vagyunk együtt a feleségemmel, ami egy nagyon jó kapcsolatnak indult, de nem tudom mi történt.
Folyamatosan próbálkozom de elutasítást kapok tőle. A gyerekek már nagyobbak. Én mindenből kiveszem a részem mint a házimunkából és a gyerekek körül is. Hónapok telnek el úgy, hogy semmi nincs közöttünk. Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret.
De nem tudom már mit csináljak, hogy változzon ez az egész.
Tudom, hogy nincsen senkije. Mint ahogy mondtam, semmi jele nincsen. A telefonját nem dugdossa. Leginkább olvas rajta és videókat néz. Bármikor bele nézhetnék.
Megpróbálom feldobni a pár terápia lehetőséget.
Ez tipikusan a "krónikus unalom", francia eredetű szóval ennui. Nem depresszió, csak éppen nincs életcélja, nincs életkedve, csak úgy "létezik". Megcsinálja, amit meg kell, de nem hozza semmi lázba, csak úgy van, mint a bolondgomba. Szerintem ehhez pszichológus a legjobb, mert amúgy kevésbé definiált és nehezebben kezelhető, mint egy depresszió, aminél legalább ki lehet deríteni, miért van, hogy lesz jobb, vagy adnak gyógyszert, amiről aztán nagy nehezen leszoktatnak, de erre nincs univerzális gyógymód.
Hobbik, új élmények stb. segítenek, de ha krónikusan és régóta fennáll a helyzet, akkor az nagyon nehéz.
Nőként írom.
Arról írtál, hogy ő hogy változott, de arról nem hogy te mennyire változtál.
Lehet, hogy már nem kíván úgy TÉGED. Te is oda figyelsz magadra? 24-nek teljesen igaza van. Én rá hallgatnék.
Nem jó ha mindig, ugyan olyan minden.
Viszont, becsülendő hogy legalább te tenni akarsz ellene.
"Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret."
Értesd meg vele, hogy de igen, azért van baj, ha túlságosan nem is nagy: az a baj, hogy te így nem érzed magad jól a bőrödben. És ezzel neki is dolga van, főleg, ha szeret, hiszen akkor nem akarhatja, hogy így legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!