Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemhoz, hogy viszonyuljak már?
Helló.
8 éve vagyunk együtt a feleségemmel, ami egy nagyon jó kapcsolatnak indult, de nem tudom mi történt.
Folyamatosan próbálkozom de elutasítást kapok tőle. A gyerekek már nagyobbak. Én mindenből kiveszem a részem mint a házimunkából és a gyerekek körül is. Hónapok telnek el úgy, hogy semmi nincs közöttünk. Mindig azt mondja, hogy nincs semmi baj, nagyon szeret.
De nem tudom már mit csináljak, hogy változzon ez az egész.
Szintén nő vagyok voltam hasonló helyzetben.
Meguntam, akkor nem akkor akartam szexet, viszont a megszokás miatt meg mi lesz egyedül maradtam.
Valami teljesen újat kéne bevetned, menj el fodrászhoz, új ruhadarab, kapjon egy "új" férjet ;-)
Ezen pontosan így vannak. Vacsorázni mindig közösen szoktunk, szinte minden hétvégén el megyünk valahova. Gyerekekkel vagy nélkülük. Mamánál is sűrűn ott alszanak. Míg kisebbek voltak én fürdettem őket. Viszem őket a suliba és az oviba, ha úgy jön ki a lépés megyek is értük.
Közös kasszán vagyunk, az anyagi dolgokat leginkább a feleségem intézi. De nagyobb kiadásokat mindig megbeszéljük, de nem kell az engedélyem ahhoz, hogy bármit is megvegyen.
Akkor hadd kérdezzek kicsit a feleségedről. Hogy van a feleséged? Fizikailag és lelkileg.
Szívesen dolgozik, jókedvű? Szereti a munkahelyét, kollégákat, főnökét?
Egészségileg: nem változott mostanában? Például hajhullás, sok sírás, hízás/fogyás, abbahagyta a sportot stb.
Amikor közeledsz felé, megérinted, simogatod, bókolsz neki, megpuszilod, megcsókolod, hogyan reagál? Elhúzódik, nincs kedve? Poénkodik veled?
Ő megérint téged, megpuszil, megölel? Bármikor a nap folyamán, reggel, amikor indulsz munkába, vagy amikor hazaérsz, elalvás előtt.
És akkor újra, mert erre még nem válaszoltál, ha jól figyeltem, pedig nagyon fontos lehet:
Mennyi időt tölt a neten? És te?
Az együtt töltött időtökből mennyit töltötök úgy együtt, hogy nem a netre figyeltek, nem a telefont, a tévét, a gépet, a taletet, stb. nyomogatjátok, hanem egymásra figyelve beszélgettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!