Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek több gyerekük van, ott is kialakulhat a szex nélküli házasság?
Vagy a több gyerek a bizonyíték, hogy igenis működik a párnál a szex?
Vagy pont hogy nem jelent semmit?
Mit gondoltok/tapasztaltok erről?
Mondok egy sarkos példát: facebookon poszt alatt láttam olyan kommentet nőtől, hogy az XY biztos k...a, és élvezetből szexel, mert ő csak gyerekcsinálási célzattal... megnéztem a profilt, nagyon egyértelműen bigott keresztény volt. Na, ilyen is létezik.
Szexelni néhanapján ilyen eseten kívül is lehet úgy, hogy vmelyik félnek az nem élvezet, és inkább azért csinálja az egyik, hogy legyen gyerek. Az is lehet, hogy eleinte még oké volt a szexuális életük, aztán történt vmi, ami kisiklatta... pl. klimax, eligénytelenedés, traumák, potenciagondok.
Azért érdekes ez, mert amikor megszületik az első gyerek, akkor utána átvergődi magát a pár az ezzel járó nehézségeken. Megfogan a második, ekkor már sokkal jobban tudják mivel jár és sok esetben megfogan utána a harmadik. Ezen a ponton már azt gondolnám, hogy ez egy sziklaszilárd kapcsolat, amiben a felek bármi nehézséget megoldanak. Ilyen hogy szexelünk vagy nem, nem tűnik megoldhatatlannak, ha már az első két gyerek születése után ment, akkor hogy lehet hogy pl a harmadik után már nem megy. Most nem arra gondolok, hogy ideiglenesen nem megy pl gyász vagy hasonló lelki teher miatt, hanem hogy onnantól teljesen megszűnik a szexuális életük.
Nő vagyok, de pusztán a gyereknemzés gondolata nem hoz tűzbe. De ezek szerint, ahogy írjátok, vannak nők akik erre gerjednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!