Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek több gyerekük van, ott is kialakulhat a szex nélküli házasság?
Vagy a több gyerek a bizonyíték, hogy igenis működik a párnál a szex?
Vagy pont hogy nem jelent semmit?
Mit gondoltok/tapasztaltok erről?
10. Én a családi modellt követve vettem el a feleségem. Nekem normális a libidóm, bár évente max 2X van egy kis semmi. Szexnem nem mondanám. Mivel én ezt láttam, az én világomban ilyenek a nők. Gőzöm sincs róla, el sem tudom képzelni hogy egy nő vagány, és szereti a szexet. A feleségemet nem láttam még meztelenül. Csak sötétben voltunk együtt. Ha öltözik bekulcsolja az ajtót.
A sógorom azt mondta, hogy kihívásnak tekintette a hugom, reménykedett benne hogy majd ő "betanítja" feloldja. Aztán 10 év után rájött hogy nem megy, ez sosem arról szólt hogy ő mit vált ki belőle. Volt aki azt mondta, hogy örült hogy van valakije. Mondjuk én is ilyen voltam, hiába csajoztam, semmi sikerem nem volt. Később meg örültem hogy valaki rám tette a voksát.
Kialakulhat bármikor,gyerekekkel vagy gyerekek nélkül is,hogy nem megy a szex vagy nincs szex.
Több gyerek sem garancia arra,hogy jól működik a szex.
Amikor már családja van az embernek nem a szex az elsődleges.
Nálam eléggé hullámzó, nem kívánom mindig egy formán. De nálunk van szex és kielégítő is. :) Ez is fontos része egy jól működő házasságnak.
40/N
Családi modellt követve nem mennék hozzá olyan férfihoz, aki mondjuk agresszív, mert otthon ezt láttam, hogy ilyenek a férfiak. Nekem maxi nem felelne meg, de hát ez ilyen - ha apám verte anyámat, akkor minden férfi ilyen, akiből választani lehet.
Hát nem.
Amúgy gondoltam, hogy ezek a hölgyek valahogy így kelnek el végül. Hogy valakinek ők is jók, legalább lett valaki.
Ennél sokkal kisebb dolgokban sem tudnék megalkudni. De kinek mi.
16. A legtöbb párkapcsolat a "próbáljuk meg", "örülök hogy van valaki aki ránézésre talán értelmes" alapon indul. A szerelemből párkapcsolat nagyon ritka, eleve rengeteg a sérült ember, aki a szerelmet összekeveri a pszichés problémáiból adódó görcsös kötődéséhez. Aztán igen, ott van a családi modell. Egy roncs társadalomban mégis mi a követendő minta? A 18 évesen összeköltözés? Mi a minőség? A napi szex megléte? Pénzügyi kultúra? Hitelt hitelre halmozni, részletre venni 3 évente a TV-t, de azért a iPhone az legyen már meg, meg a sok tetoválás, mert hát kifelé mutatni kell a státuszt. Na most a státusz mutogatása sosem az értelmes rétegre volt jellemző, ma is meg lehet nézni kinek fontos a magamutogatás, vagy hogy a trombitaréz lánc ki legyen téve. Sajnos ez a többségi társadalom, még normális értékrend mellett szocializálódott személy is melléfoghat.
Aztán ezeknek menyi de mennyi árnyalata van, megspékelve a személyes defektekkel is. Én házas vagyok, de elmondhatom hogy pl. a 15-20 fontos dologból jó ha a fele van meg. Ez volt a max amit ki tudtam hozni, pedig sok kapcsolatom volt. Az hogy minden fedve legyen, lehetetlen küldetés. Nálunk minden a családhoz köthető tulajdonság okés, de a szexuális étvágyban erős a különbség a javamra. Tehát én úgy érzem hogy a havi 1 alkalom az kevés, a feleségemnek meg sok. Más nőknél sokkal több de más problémák voltak.
16-os vagyok.
Csak szerelemből alakult párkapcsolatom volt világ életemben, szerelmi házasságban élek, a férjem a lehető legjobb választás volt. Nem tudok innentől kezdve véleményt alkotni a másik oldalról.
18. Nőként nem nagy fegyvertény, és ezt nem leszólásból mondom. Az én feleségem nem szerelemből van, lehetett volna, de ő olyan volt mint egy jégcsap, távolságtartó. Esélyem nem volt ismerkedni abban az időben, nem volt még net, a város széthullott, az emberek elköltöztek, szórakozóhely már nem volt. Nincs vele baj, de érzelmileg extrém önző, jégcsap, nem kedves, nincs szex. Nem is érdekli hogy nekem mi lenne a jó. Ilyen jutott, ez van.
Hiába tudtam hogy nekem milyen nő lenne az ideális, se előtte, se utána nem is láttam, nem is találkoztam olyannal. Az meg a másik, hogy szóba sem állnak a nők ha nem hozol egy erős "jó pasi" kisugárzást, ezt értem mindenre.
De, fegyvertény férfiak közül - pláne hogy mi a férjemmel 40+, már gyerekekkel ismerkedtünk meg - olyat találni, aki 1. nem házas és csak szeretőt keres 2. elvált, de csak szeretőt keres 3. nem iszik 4. nem dagadt.
Ne gondold, hogy nőként olyan egyszerű párt találni. Fiatalon se, nemhogy a mi korunkban. Nem a szexuális étvágy az egyetlen szempont, hogy stimmeljen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!