Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akiknek több gyerekük van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek több gyerekük van, ott is kialakulhat a szex nélküli házasság?

Figyelt kérdés

Vagy a több gyerek a bizonyíték, hogy igenis működik a párnál a szex?

Vagy pont hogy nem jelent semmit?

Mit gondoltok/tapasztaltok erről?

2024. ápr. 3. 15:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20. Én azért mondom, mert minden paraméternek megfelelnék ha elválnék, de a kor szellemének megfelelően a pálya szélén pislognék. Szerinted egy férfinek van választási lehetősége? Max annyi, ha egy nő kiválasztja, vagy igent mond vagy nemet. Én mint férfi nem választhatok nőt, mert még arra sem néznek hogy egy "nemet" mondjanak. Te mint nő a sok hulladék között találhatsz egy kincset, de én mint normális férfi a hulladék kategóriába kerülök automatikusan.

Elvárások a nők részéről? Minden, de az legyen egyben. 40 felett is légy sportos, légy baromira vonzó külsőleg, legyen olyan egzisztenciád ami azt jelenti hogy a pénz sose legyen akadályozó tényező. Max 2-3 éves felső-közép kategóriás autó, legyél vezető beosztású, legyél vállalkozó, divatos, sármos, szórakoztató, humoros. Mindezt prezentáld egy fotóval, amire ti nők szántok 1 másodpercet ahogyan a katalógusban keresgéltek. Az online az ilyen.

Csak a leg-leg-legek.

Már a vízcsapból is a tökéletes, a tökéletesen kisportolt testű, nagyszájú domináns férfiak folynak, naná hogy ez lett az alap. Egy szerencsétlen átlagos adottságokkal rendelkező férfi mégis kinek kell? Komolyan! Előírás ma már a a heti 5 konditerem, a szakáll, a tetovált alkar még az orvosoknak is. Persze hogy ilyen kell a nőknek. Na de mi van akkor, ha nekem a konditerem helyett más az érték, a szakáll és a tetoválás meg nem érdekel? Kuka? Az.

Röhögtök egy szimpla férfi testen, gúnyt űztök belőle ha nem kockás a has, ha nem szálkás az izomzat, sőt nézz szét az online társkeresőkön és olvass női reglapokat. 100/98 nő kiírja hogy csak izmos, sportos férfi jöhet szóba. Átlag nők. Megtehetitek? Meg. Nézz videókat a yt-on, nézd meg a műsorokat a TV-ben, akár magyar, akár külföldi. Kizárólag csak fullos férfiak mindenhol, a nők meg úgy gondolják hogy ez igen, na nekik is ilyenek kellenek, hiszen a férfiaknak ilyennek kell lenniük. Nem is keresnek mást, külső, erő, dominancia. A többi kuka, ráadásul társul hozzá a nők részéről egy undorral teli lenézés is, hogy te mit képzelsz magadról. Ha egy átlag férfi vagy, minden szó felesleges, hiába mondasz magadról jó dolgokat amik valósak, diplomák, komoly beosztás, figyelmesség, komoly hobbik, az emberekhez, a természethez kötődő pozitív viszonyod, csak kiröhögnek és h*lyének néznek.

Nőként te válogathatsz, átlag férfiként nem. Max, vársz fél vagy egy évet, de tutira találsz majd valakit. Egy átlag férfi meg reménykedhet, hogy aki kiválassza, az neki is meg fog felelni. Mert ellenkező esetben olyan lesz mint a Föld-Mars viszonya, hogy 26 hónapot kell várni a következő együttállásig.

2024. ápr. 4. 09:08
 22/32 anonim ***** válasza:
60%

A férjem egy falusi házrészt bérelt, mikor megismerkedtünk. A családi házukban élt az exnő a gyerekekkel meg új apuval. Amúgy ez lassan 5 év elteltével is így van, 3 évig járt a férjem ügyvédhez, míg asszonyka belement az eladásba, csak még vevő nincs. Így mi albérletben lakunk, az én lakásom Pesten ki van adva, ő nem tudott odaköltözni. Mivel a megismerkedésünk előtt néhány héttel mondott fel a gyárban, ahol gépbeállítóként dolgozott, hogy az addig maszekként űzött ipart kiváltsa és elindítsa a vállalkozását.

Volt egy öreg skoda fabiája.

Így ismerkedtünk meg.

Azóta beindult a vállalkozása, de nem "profitálunk" igazából egymás anyagi javaiból, mindkettőnknek egész jó a jövedelme, nincs ok panaszra.

Szóval, a fullostól azért kva messze volt és most se talpig arany minden. Lepukkant kádárkockákat nézegetünk, hogy ha végre elkel a falusi házuk, akkor hitellel kiegészítve vegyünk egyet.

Hogy én menyire vagyok átlag, nem tudom megítélni. Talán picit felette. Férjem is kb ez a szint. Magam diplomás, férjem szakmunkás végzettségű.

Évekig neveltem egyedül a gyerekemet, 2 elhalt próbálkozásom volt, mire a férjemmel megismerkedtem és vele tényleg stimmeltünk.

Ne gondold, hogy nőként aztán csak választani kell. Mert nincs miből.

2024. ápr. 4. 09:14
 23/32 anonim ***** válasza:
Oké, de gondolom van egy erős, férfias megjelenése. 180+ 100kg. Ez alatt csak karácsonyfadísz egy férfi, ezt már annyiszor megkaptam. 182/84-re, átlagos testre ez a reakció, a durvábbakat nem is mondom.
2024. ápr. 4. 09:27
 24/32 anonim ***** válasza:

173 cm magas max, most kb 90 kg, mióta együtt vagyunk, pocakosodott kicsit. Amúgy erős, férfias megjelenésű. Én meg 158/53

Nekem tökéletes.

2024. ápr. 4. 10:16
 25/32 anonim ***** válasza:

Na látod! Van egy olyan férfi karakter, ami elfogadott, ami genetikailag vonzó. Én 180 vagyok 84kg-mal. Ez már nem az. Meg is kaptam mindig. Létezik az emberállat külső ami szexuálisan vonzó egy nőnek, meg van a nőies férfi, aki mondjuk vékonyabb csontozatú, arcra is finomabb vonású. Na ez az eladhatatlan karakter.

Neked sem kellett volna ilyen, még ha ő lett volna a Földre szállt tökéletes férfi, akkor sem. Lehet hámozni a dolgokat, de a szexuális vonzalom a beugró minden kapcsolatnál.

2024. ápr. 4. 10:47
 26/32 anonim ***** válasza:
64%

Mindenkinek más a vonzó. Biztos van, akinek az én alacsony, szakállas férjem marhára nem jön be. Nekem meg nagyon.

Nyilván kell szexuális vonzalom - mindkét oldalról - különben csak barátságok születnének.

Amúgy a Bred Pitt vékony, lányos arcú, elég sok nőnek bejön.

Nem lehet eldönteni, hogy melyik karakter a vonzó zusammen a teljes női populációnak.

2024. ápr. 4. 10:50
 27/32 anonim ***** válasza:

Brad Pitt nem mint férfi jön be sok nőnek, hanem a jelenség. A sikeres férfi mítosza, hogy az a nő aki vele van, részese lehet ennek a sikeres életnek.

Azért nagyvonalakban el lehet dönteni hogy ki a vonzó és ki nem. Milyen karakter az ami sikeres, melyik az ami nem.

Persze oké, ez mindkét nemnél igaz, egy ronda göndör hajú de kopaszodó 100kg-os nő apró mellekkel, lógó hassal, sonka donga lábakkal nem egy szexuális mágnes. Viszont nem is kell ennyire kisarkítani a dolgokat, egy arcforma, egy arcszerkezet, erős vagy vékony csontozat is lehet taszító hatású nagy tömegek számára is.

A szexuális vonzalomhoz meg 100%-ban kell a külső.

2024. ápr. 4. 11:05
 28/32 anonim ***** válasza:
Kell hát. Mióta világ a világ.
2024. ápr. 4. 11:08
 29/32 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk 3 van de 6x voltam terhes. A mi házasságunk fura ebből a szempontbol mert én akarom többször feleségként. Férjem simán bealszik. Nehéz így, sokat tolerálok pedig....
2024. ápr. 6. 04:37
 30/32 anonim ***** válasza:
64%

Simán lehet. A több gyerek csak annyit lehet, hogy x évig többet szexeltek. Ettől még simán lehet ha a legkisebb gyerek mondjuk már 5 éves, akkor az ő legyártása óta nem csinálták.

Nem tudom miért van ez, vagy hogy mitől függ a szexmentesség kialakulása egy házasságban. Gondolom a gyerekes élet fárasztóbb, de hát nem kötelező vállalni aki nem akar. Mi 14 éve vagyunk együtt a férjemmel, de még mindig annyit szexelünk hetente (3-4), mint némelyik gyerekes haverja fél év alatt.

2024. ápr. 7. 16:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!