Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mondtam a férjemnek elhagyom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtam a férjemnek elhagyom, azt válaszolta akkor megöli magát... Így nemtudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Több éve már hogy megromlott a házasságunk az alkohol miatt.

Volt hogy meg is ütött mikor ittas volt.

Sokat veszekszünk.

Van kicsi gyerekünk így neki sem jó hogy ebbe él.

Mit tegyek?

Hogy merjem így elhagyni ha ezt mondta?

márc. 15. 21:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát hajrá, úgysem teszi meg

Engem is próbáltak ezzel visszatartani, érdekes módon 1 hónap múlva máris volt valakije...

márc. 15. 22:19
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Zsarolni próbál, pont azért hogy ne merd elhagyni. Nem fogja megölni magát. Ha meg mégis megtenné, már bocs de mit vesztenél vele? De amúgy tényként lehet tudni hogy nem fog ilyet tenni, aki fenyeget vele annak nincsenek ilyen hajlamai.
márc. 15. 22:39
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem a te felelősséged az ő élete!

Hagyd el, úgysem öli meg magát.

Ha pedig igen, nem te vagy az oka, hanem ő egy ilyen ember.

Ne áldozd fel az éveidet………

márc. 15. 23:03
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Hagyd el, a nagy többség csak fenyegetőzik ezzel.

Ha nagyon feldühítene lehet azt is mondanám hogy "oké, akkor majd viszek virágot a sírodra"

Egyébként meg pakolj össze, és menj. Ez ne tartson vissza, ne áldozd föl magad egy ilyenért. Ha megakar tartani, szokjon le, menjen elvonóra.

márc. 15. 23:18
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogja megölni magát mert ha megölné magát akkor nem tudna már többé inni.
márc. 16. 04:18
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Aki fenyegetőzik, az nem teszi meg. Neki fontosabb az ital, minthogy meghaljon. Hagyd el!
márc. 16. 06:34
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Javaslom, hívd fel a NANE egyesület segélyvonalát. Ez egy tipikus bántalmazó kapcsolat (az öngyilkossággal való fenyegetés is tipikus). Ők sok ilyet tapasztaltak már, konkrét tanácsokat tudnak adni, hogyan kezeld a helyzetet.
márc. 16. 12:35
 18/24 anonim ***** válasza:
55%

18: egy gyerek van, egyes szamban ir a kerdezo.

“Van kicsi gyerekünk így neki sem jó hogy ebbe él.”

márc. 16. 15:47
 19/24 anonim ***** válasza:
17%
Hoppá. Én hibáztam. Valahol olvastam hogy érkezik a második de akkor az egy másik kérdés. De akkor is... Egyet is minek szült alkoholistának??
márc. 16. 15:55
 20/24 anonim ***** válasza:
38%

Az én férjem sem ivott, csak havonta egyszer kb.

Az apósom volt alkoholista.

Kellett 5 év mire a férjem is követte az apja alkoholizmusát.

Aztán amikor elhagytam, rá újabb 5 évre már látszott az arcán is ( kék volt az orra).

márc. 16. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!