Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen felindulásból-nem válaszolt az üzeneteimre-kitöröltem egy lányt az ismerőseim közül,majd másnap visszajelöltem,de nem jelölt vissza. Én vagyok a hibás?
Mennyi ideig nem válaszolt? Milyen viszonyban vagytok? Mi volt a téma? Látta az üzeneteidet? Hol beszéltetek? Nem nyomultál túlságosan? Mikről volt szó?
Ezek fontos kérdések, mert felfedik, hogy mi történhetett a másik fejében.
Meg sem nézte az üzeneteimet,pedig on-line volt.
Kb.16-17 órán át nem nézte meg,amit írtam neki.
#3-as. #1-es vagyok. A többi kérdésre is jó lenne választ kapni. Nem dísznek tettem fel őket. Ennyiből amit írsz még nem derül ki, hogy mi van. Illetve, iskola idő van. Mennyi idősek vagytok? Jártok suliba? Vagy egyetem? Mennyi ideje beszélgettek? Találkoztatok is már? Épp ismerkedési szakasz volt? Először volt ilyen mióta beszélgettek?
Ezek az előzőekkel együtt fontos kérdések. Mert nem látszik egyben a kontextus.
2 hónapja beszélgettünk napi szinten komoly hangvételben,terveztük,hogy találkozunk,összejövünk...
Fotókat is küldtünk egymásról.
Igen,először történt meg,hogy nem nézi meg az üzeneteim!
Volt többször ezelőtt,hogy-hamarabb-ő írt rám!
Hoztál egy döntést, nem teheti meg büntetlenül, hogy kevesebb, mint egy napig nem olvassa el az üzenetedet... Ez a bünti, zsarolás eleve ellenérzést vált ki a másikból, ha egészséges lelkileg... Ő meg eldönti, hogy vissza akar-e jelölni és beszélgetni akar e veled. Vidd el a tanulságot, ne legyél chatfüggő.
Eleve ne írogass 2 hónapig, hanem találkozz at illetővel hamarabb. Miért kellene neki minden nap 0-24 a rendelkezésedre állnia, amikor még nem is találkoztatok? Meg amúgy is...
Is-is
Csúnya dolog el sem olvasni valaki üzenetét, pláne ha nem zaklat. Mert ha valaki világosan megmondja h nem és a másik utána is keresi az más. Megértelek, velem is ezt csinálta egy pasi 4 napig vártam aztán visszavontam az üzenetemet. Igaz leesett a korábbi válaszából is hogy nem érdeklem de sosem fogom meérteni, megtudni mit rontottam el mert először ő keresett, szóval mégiscsak szimpatikus lehettem neki. Kitörölni nem akarom mint ismerőst mert kedves nekem és fájna ha ő törölne de nem azért mert reménykedem hanem mert akkor az azt jelentené hogy emberileg sem szimpatizál velem és méginkább nem érteném miért. De ezeket tudomásul kell venni, te kitörőlted és kész, ha nem akar ismerni kénytelen vagy így tovább létezni max megírod neki hogy neked fontos és rossz ez ha igazán jó ember megérti és még vissza is igazol talán még jóban is lehettek. De a nagytöbbség sajnos kinevet ha ilyen van, viszont akkor tudni fogod megéri e mint ember, tudni hogy valóban értékes e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!