Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hirtelen felindulásból-nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen felindulásból-nem válaszolt az üzeneteimre-kitöröltem egy lányt az ismerőseim közül,majd másnap visszajelöltem,de nem jelölt vissza. Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Hú bakker, jól le lett húzva amit írtam! Ne hogy írj neki többet felejtsd el...egyébként én ha őszinte voltam bárkivel pozitív irányba mozdult a dolog. De ne tedd látod itt is lehúztak, ilyenek az emberek.
2024. jan. 19. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
Én tiltanám is telibe a csajt, nehogy már te legyél a hibás azért mert valaki bunkó.
2024. jan. 19. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem vagy hibás - hoztál egy döntést, amit akkor jónak láttál, aztán a döntésednek lett egy következménye.

Persze attól még, hogy nem vagy hibás, megbánhattad a döntésedet.

"2 hónapja beszélgettünk napi szinten komoly hangvételben, terveztük,hogy találkozunk,összejövünk...

"először történt meg,hogy nem nézi meg az üzeneteim!"

Utólag lehet, hogy úgy érzed, hogy nem érte meg egóból, vagy sértett önérzetből reagálni, és eldobni mindazt, ami eddig kialakult köztetek, - ráadásul úgy, hogy fogalmad sincs róla, hogy az a lány milyen élethelyzetben volt, mi zajlott az életében abban a 16-17 órában. Próbáld úgy felfogni, mint egy tapasztalatot, amiből tanulhatsz, ha levonod a megfelelő következtetéseket.

Őszintén szólva és sem jelölnélek vissza a helyében, mert nem tudnálak komolyan venni ezek után. Egyrészt félelmetesnek tartom, ha valaki ilyen szinten függő ezektől a kommunikációs csatornáktól, másrészt - hacsak nem több ezer kilométerre élünk egymástól, - nem gondolnám, hogy egy olyan férfi részéről, aki két hónapja napi rendszerességgel zajló beszélgetés után még nem hívott el egy személyes találkozásra, jogos elvárás lenne, hogy mindig pár órán belül válaszoljak az üzeneteire.

Ettől persze még elfogadnám, hogy ilyen téren mások az elvárásai, mint nekem, mást tart természetesnek mint én, így amikor az első 16-17 órás "adásszünet" miatt kiírja magát az életemből, úgy gondolnám, hogy végeredményben jobb így, igazából csak idő kérdése volt, mert nem illünk össze.

2024. jan. 20. 06:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszod,s én is úgy érzem,így van ez rendjén!

Szuper megfogalmazás!!!

Mégegyszer köszönöm!!!!

2024. jan. 20. 14:14
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem már ne agyalj rajta, elúszott a hajó.
2024. jan. 24. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Hogy lehetne komolyan venni valakit aki egy ilyenért töröl, majd jaj, mit tettem alapon vissza jelölöd. Lehet kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy a te üzeneteidre álljon vigyázba, te meg itt hisztizel meg jelölgeted össze-vissza
2024. jan. 25. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetne komolyan venni olyat aki képtelen normálisan kommunikálni valakivel. Ne is csodálkozzon senki ha törlik és tiltják.
2024. jan. 27. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!