Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolt erre semmit?
Személyeskedés tolakodó volt. Vagy faggatózasnak is betudható. Irritalo.
Nekem is van haverom a cégnél de ha ilyeneket bekerdeznek es gyanusítanak hogy járnánk, mikizben semmi ilyen nincs köztünk, én olyanokkal intezem el, hogy persze nagyszerelmem, es ezt gúnnyal. Hogy ertse a masik hogy hagyjon engem békèn ezzel.
Szóval a nem válaszolás legalább nem volt bunkó. A bunkó tapló tolakodó kérdesre.
"mikor egy harmadik személy hirtelen megkérdezte, hogy mi most akkor érzünk-e egymás iránt valamit. Erre azonban semmit nem válaszolt, ami kicsit meglepett."
Te miért nem válaszoltál semmit?? Lehet őt meg az lepte meg.
Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá. Magánügy. Némelyik ilyen gátlástalanul bekérdez, főleg, ha csak egy random valaki. Mit érdekli a te magánéleted...
"Viszont nem tudom, részéről is ezt jelentette-e"
Ezt ő jobban tudja nálunk.
"Eddigi kommentek alapján akkor az utóbbi kettő a legvalószínűbb."
Mi kommentelők ezt nem tudhatjuk innen.
"Részemről a csend azt jelentette, hogy nem vagyok tisztában a saját érzéseimmel"
Akkor nem teljesen barátság részedről, hanem több is akár, ezen hezitálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!