Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell válaszolni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell válaszolni egy olyan kérdésre amire az a válasz, hogy "semmit"?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban megkérdezi egy lány mit csinálok szabadidőmbe, nem ártana ha tudnék valami olyat amit mondjuk érdekesnek talál, vagy azt csinálhatnám de az a tény, hogy én semmit se szoktam.

Több műszakban dolgozom, mellette egyetemre járok levelezőn, elég nehéz szakra, baromi sok a tanulni való, és hogy jól tudjak teljesíteni sokat kell foglalkoznom vele, sokszor nem áll másból a napom, mint hogy reggel felkelek, dolgozom van egy ebédszünetem, megint dolgozom majd hazaérek él tanulok, vacsora, egy esti film, tanulás addig, hogy reggel még fel tudjak kelni és alvás. Ez elég unalmas, szóval én tényleg nem igen csinálok semmit. Amikor kicsit van szabad időm, és nincs munkanap akkor többnyire itthon vagyok, és kialszom magam valamint pihenek. El nem nagyon járok sehova se. Havi szinten egyszer kb.

2015. máj. 23. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert te azt gondolod, hogy unalmas, az még nem azt jelenti, hogy akkor a másik is ugyanezt fogja gondolni.

Figyelj, ugyanezt elmondod neki is, és ha normális, akkor megérti, hogy neked most minden idődet a tanulás, meg a munka tölti ki, ezért nincs időd másra.

Ennyi. Ezt nem kell túl ragozni.

2015. máj. 23. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Tök jó vagy! Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Ha kicsit átfogalmazod, hogy ne egy panaszáradatnak tűnjön az egész, akkor meg is vagy, szereted a csendesebb estéket, még tanulsz sokat, de reméled hamarosan végzel, mellette egy-két jó film...
2015. máj. 23. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Valóban megválaszoltad a kérdésed, de ebben az esetben jogosan merül fel benne a kérdés, hogy mikor lesz időd a párkapcsolatra?
2015. máj. 23. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!