Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számodra nagyon idegesítő tulajdonságai, dolgai vannak a házastársadnak?
17# Megértelek téged is és a férjedet is. Nálunk ugyanez a helyzet, csak az én szüleim teszik ezt. Az öcsém és a bátyám minden segítséget megkap és megkapott, én nőként mondhatni soha, semmilyen segítséget nem kaptam. (nem csak anyagi tekintetben)
Mára hála istennek, nincs anyagi támogatásra szükségem, de amikor volt sem kaptam.
A férjem azért haragszik szüleimre, mert látja, hogy ez az igazságtalanság nekem fáj.
Fáj és felnőtt fejjel sem tudom teljesen túltenni magam rajta, leginkább mert nem értem az okát.
De a család, az család, ez nem megbocsáthatatlan bűn, emiatt nem tagadom meg a szüleimet.
Ettől függetlenül biztos, hogy amikor megörekszenek majd és ők szorulnak segítségre, jelenjen majd meg a 2 testvérem,akik kapnak és elfogadnak mindent.
Ez nem bosszú és nem hagynám nagy bajban magukra őket, de adok-kapok....
Tudom, hogy tudják, hogy fájdalmat okoztak nekem ezzel, hogy lelki támogatást sem kaptam a mélypontjaimon,mert burkoltan volt róla szó.
De ez nem düh vagy harag, amit érez ilyenkor egy "gyerek", hanem bánat.
A férjedet próbáld megérteni és támogatni, legyél Te neki az, aki mindent megad neki. :)
Valószínűleg ő is úgy látja, mint én, hogy bár érdekes hozzáállás ez egy szülőtől, abszolút nem az a kategória, ami miatt megszakítjuk a kapcsolatot velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!