Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számodra nagyon idegesítő tulajdonságai, dolgai vannak a házastársadnak?
Bárhova megyünk, mindig sokkal hamarabb oda akar érni. Hiába tudjuk, hogy pl. sosem jön hamarabb a vonat, ő akkor nyugodt, ha 10 percel hamarabb ott vagyunk. Én pedig elég utolsó pillanatos vagyok, így nem könnyű :D
De szerencsére megtaláltuk az arany középútat, ami mindkettőnknek elfogadható.
#17 A család nem a pénzről szól. Valószínűleg a sógorodnak nagyobb szüksége volt a pénzre, ezért támogatták őt jobban. Szerintem ezzel nem lenne baj. Ha csak szimplán rossz indulatból tették, az más helyzet lenne, de akkor sem a kapcsolat megszakítása lenne a megoldás. Üljetek le velük beszélgetni, értsétek meg az okaikat, és utána döntsetek. Becsüld meg a férjedet, hogy neki a pénznél fontosabb a család.
Illetve adnék egy tippet, ha nem baj. Az örökölt pénzre ne úgy tekints, hogy az "jár" neked, hanem hogy ajándékot kaptál tőlük. Ezzel elkerülheted a csak romboló hatású negatív érzelmeket.
Ha nagyobb szüksége lett volna rá, akkor nem lennék kiakadva.
Vitorláshajóra kellett neki a pénz.
Nem jár nekem a pénzük, sőt a férjemnek se jár. Annak adják, akinek akarják. Azzal, hogy a másik gyereküknek adták, azzal kifejezték, hogy ő fontos nekik, a férjem nem fontos. Amikor anyósom beteg volt és 2 hétig kórházban feküdt, a másik gyerekük egyszer sem látogatta meg, mi viszont naponta. Neked jól esne ezek után az, hogy így kifejezik, hogy a te házastársadat kevésbé szeretik/ értékelik/ támogatják?
Azt meg miért gondolod, hogy nem becsülöm a férjemet? Nem látod, hogy épp a szülei nem becsülik?
Adok neked egy tanácsot. Törekedj az egyensúlyra, másképp jó esélyed van rá, hogy kihasználjanak.
Ezután megadom a lehetőséget az anyagilag támogatott gyermeküknek, hogy törődjön velük, ápolja őket, persze biztos vagyok benne, hogy ez nem fog megtörténni.
Akkor tényleg nem szép, amit csinálnak. Azt ajánlom, mondjátok ezt meg nekik, hogy nem esett nektek jól ez a kívételezés, pláne az előzmények után.
Azt nem állítottam, hogy nem becsülöd a férjedet, sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, de nekem ez szimpatikus, hogy még ezek után is a család fontosabb neki mint az igazság. De persze, a legjobb, ha tisztázzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!