Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet hogy a ferjem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a ferjem miatt alakult ki a szorongás es depresszió nálam? Sokszor leszólt hogy nem jól beszélek, es komplexus alakult ki bennem. Ez már rég volt, de szorongásos depresszióba estem. Lehet amiatt van akkor is ha ez reg volt-par éve?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
A férje mások előtt is leszólta. Ez nem vall gyengéd tapintatra, inkább megalázás.
2023. nov. 22. 19:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11.vagyok Ez lemaradt: Jól gondolod, ha ilyesmi többször is előfordult, lehet hogy köze van hozzá.

Talán nem fogalmazol elég szabatosan, de az ő hozzáállása sem kifogástalan. Hogy finoman fejezzem ki magam...

2023. nov. 22. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Jól beszélsz, de ha nem beszélnél jól, akkor sem nézne le senki. Ezen kár aggódnod, vagy szorongnod miatta.
2023. nov. 22. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, 10-es, de azt, aki engem x naponta leszól meg beugat, KI KELL dobni, mert egy bunkó, akinek heppje a másikat cs.szegetni.
2023. nov. 22. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 Van igazság abban amit írsz. A baj az, hogy az egyik ember úgy reagálja le, mint te, a másik viszont depresszióba esik, és nem tudja mitévő legyen, csak szenved.
2023. nov. 22. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös ebben nőttem fel, szóval amióta elköltöztem és kijártam a sajnos kötelező pszichológust is, aki segítségével helyre pakoltam az életem, senkitől nem tűröm el ezt a hangnemet vagy megalázást.
2023. nov. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!