Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet hogy a ferjem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a ferjem miatt alakult ki a szorongás es depresszió nálam? Sokszor leszólt hogy nem jól beszélek, es komplexus alakult ki bennem. Ez már rég volt, de szorongásos depresszióba estem. Lehet amiatt van akkor is ha ez reg volt-par éve?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 14:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Az kimaradt hogy mások előtt is.

Azóta sokszor voltam jól, most se latszik rajtam az hogy depis vagyok, csak egyszerűen szorongok belül.

2023. nov. 22. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
Miatta is, de lehet tőle függetlenül is kialakult volna. Mondjuk ha tényleg nem jó a szociális készséged akkor nem mondhatja, hogy jó. Javítottál rajta vagy se? A mondandód alapján nem inkább magadba fordultál. Eleve instabil ember csinál ilyesmit és másra fogja. Pszichológushoz jársz, bővíted a szókincsed? Azt kellene.
2023. nov. 22. 14:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Javítottam sokat
2023. nov. 22. 15:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Hogy érti, hogy nem jól beszélsz?
2023. nov. 22. 15:10
 5/16 A kérdező kommentje:

Beszelek még 3 nyelven, olyan kozépszinten leginkább és igy a magyar nyelvben sokszor hallható hogy nem jól fogalmazok. Nem fogalmazok jól kicsit forditottan beszelek. De anyanyelvem a magyar csak sokat voltam külföldön is.

A másik az hogy sokszor egyedül erzem magam a nehézségben.

2023. nov. 22. 15:18
 6/16 A kérdező kommentje:
A baj hogy füsztral nagyon az , hogy amikor beszélek ugy erzem mindenki figyel es észreveszik hogy nem jól fogalmazok es lenéznek érte
2023. nov. 22. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyi év távlatából már felesleges azt fejtegetni, hogy vajon mitől alakult ki. Viszont a "másik az hogy sokszor egyedül erzem magam a nehézségben" mondatod már sokkal komolyabb probléma, inkább erre fókuszálnék a házasságodat illetően, mert ezek szerint komoly problémáitok vannak.
2023. nov. 22. 15:22
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

"ugy erzem mindenki figyel es észreveszik hogy nem jól fogalmazok es lenéznek érte"

Érezni és tudni egyáltalán nem egyforma.

Labilis vagy, mert mások véleményével foglalkozol holott 3 nyelven beszélsz és még csiszoltál is a magyaron. Amúgy mindenkit le lehet nézni sok mindenért és nem lehet ellene tenni semmit. Te miért veszed fel, hogy ki mit gondol a magyar nyelv használatáról tőled?

2023. nov. 22. 15:25
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező... ezt a faszit dobd. Te látod amúgy itt milyen kérdések vannak? Én nyelvtannáciként leírtam már párszor, mi a helyes szórend kérdéseknél, de megdöbbentően sok az olyan mondat, hogy "tényleg a nők szeretik a piros színt?" ahelyett, hogy "a nők tényleg szeretik a piros színt?". Ez csak egy példa, amit a kérdés megnyitása nélkül látok. Semmi baj nincs azzal, ahogy beszélsz.
2023. nov. 22. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

Mi az, hogy dobja ki a faszit? Azt se tudjuk, hogy mi a probléma ezenkívül.

Miért írtad, hogy úgy érzed nincs melletted a nehézségek idején, példákat írnál? Vagy érzed a komplexus/depresszió miatt? Ugye tudod, hogy miattuk az emberek nem látnak reálisan és maguknak is bebeszélnek dolgokat? Lehetnél egy kicsit konkrétabb.

2023. nov. 22. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!