Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm aztmondja magáról,hogy szorongásos, sírós,depressziós érzése van magán. Ebben hogy tudnék segíteni?
Hetekben picit furcsa kb 2 hete, sokszor kérdeztem mi a baj teljesen magamra vettem biztos velem van baj,beszélgessünk,de nem mondott semmit,aztán végül is elmesélte a problémákat,leginkább a régebbi sérelmeit szülei veszekedései,bántalmazások,hogy anyukáját bántotta az apuka.Illetve a jelenlegi párjával úgy szintén,csak itt szavakkal történnek.És vizsgái miatt,hogy le van maradva picit.
Alig 20 pedig,igyekszem pedig mindent meg tenni neki,jól érezze magát,de egyszerűen szinte engem is "el mar" maga mellől,alig tudok róla bármit is a napjairól,ha én felhívom max akkor és ki húzom belőle,de magától szerintem eszébe nem jutna keresnie mivan velem vagy bármi,mint ahogy előtte. Pedig én aztan soha nem is veszekedtem vele semmi hangos kiabálas meg stb,valentin napra is készülök,már gondoltam orvosra is,de még ezt nem merem fel vetni neki.Azt is mondtam neki ha velem van gond,nem akarja a kapcsolatot nyugodtan mondja meg,nincs semmi harag,de ilyen meg nincs az eszébe...szóval ki fogytam akkor mit csináljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!