Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szorongásos kényszerbetegségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leiyla kérdése:

Szorongásos kényszerbetegségem van már elég hosszú ideje. És mondjuk úgy feladtam önmagam. Belefáradtam hogy minden ami másnak napi rutin nekem dupla tripla annyi idő?

Figyelt kérdés
Egész télen itthon voltam.Most pár hete eljárok már itthonról de eléggé elhanyagoltam magam (nem szőrtelenítek nem mosok úgy hajat stb.) plusz van rajtam tíz kiló súlyfelesleg.Azt a tanácsot kaptam hogy próbáljam meg felvenni a kapcsolatot olyannal akinek hasonló problémája van.Az interneten megisnerkedtem egy férfivel akinek hasonló problémája volt sőt rosszabb.Pánikbeteg volt.Telefonon már beszéltünk jól megértjük egymást de találkozni szeretne velem.Mondtam neki hogy már nem úgy nézek ki mint régen (egyébként egy szép nö voltam) de látni akar.Azt mondta segítene ebből kijönni mert tudja min megyek keresztűl.Lelkileg nagyon hiányzik hogy valaki olyannal beszélgessek erről aki végre nem a bolondot látja bennem félek hogy amint meglát elillan a segítőkészsége.Mit csináljak mit mondjak neki?
2020. márc. 2. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell mondanod. Bár ha félsz, hogy elriasztod, akkor előbb hozd rendbe magad és csak azután ismerkedj.
2020. márc. 2. 02:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Első körben moss hajat és szőrteleníts. Aztán a személyes találkozás után meglátjátok.

Ha neki is voltak ilyen gondjai es szívesen megosztja veled a tapasztalatait, már az is jó. Legfeljebb találsz egy barátot.

2020. márc. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!