Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha még szeretem a volt "férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még szeretem a volt "férjem", mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Majdnem 10 év kapcsolat után, a férjem 3 hete elhagyott. Van egy 2 éves gyermekünk. Az utóbbi évben nagyon megromlott a viszonyunk. Gyakori lett a veszekedés és hangoskodás. Sokszor kevés idő jutott egymásra, mert szülés után váltva jártunk dolgozni. A rohanós hétköznapokban, a veszekedésben eltelt estékben talán egy kicsit azt éreztem én is, hogy túlélem valahogy ha szakítunk. Ez egy kölcsönös adok-kapok volt. Megcsalás nem történt és a válást sem kezdte egyikünk sem intézni. Haragszik rám, haragszom én is. Mind a ketten elég makacs és öntörvényű emberek vagyunk. Sokszor jön a gyermekünkhöz. Én viszont kezdem feladni a büszkeségem. Megőrjít hogy nem érhetek hozzá, nem ölelhetem meg, hogy nem sírhatok és nem csókolhatom meg. Szívem szerint az egészet visszacsinálnám csak nem tudom hogy kezdjem el. A telefont nem veszi fel ha én hívom,csak a megbeszélt időre jelenik meg. Nem igazán reagál semmilyen megnyílvánulásomra. Mit tudnék tenni hogy kibéküljünk?

27 N

2023. okt. 11. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#10: [link]

Kerlek, ne egesd magad tovabb! Ez mar faj.

2023. okt. 12. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Ne hívogasd! Azzal csak ellököd.

Csak a gyerekről beszélj vele, semmi másról. Tarts távolságot, lása,hogy egyedül is boldogulsz,. Még csak 3 hete.

2023. okt. 12. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha képes volt lelépni akkor már mindegy, ő nem szeret téged. Ne alázkodj meg azzal, hogy futsz utána. Csak a gyerekről kommunikálj vele, és éld az életed. Barátok, randizás, munka stb. Millió pasi van a földön, nem ő az egyetlen. Plusz gondolj bele, az első nagyobb problémánál elmenekül, abszolut megbízhatatlan is. Az ilyen nem férfi. Ennél csak jobbat kaphatsz.
2023. okt. 13. 02:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmit. Nyilvánvalóan neki elege lett a folyamatos vitákból. Igaza van, én is válnék ilyen esetben, mert ez nem kapcsolat, hanem lakótársi viszony, abból is a rosszabbik fajta.
2023. okt. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!