Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még szeretem a volt "férjem", mit tehetnék?
Majdnem 10 év kapcsolat után, a férjem 3 hete elhagyott. Van egy 2 éves gyermekünk. Az utóbbi évben nagyon megromlott a viszonyunk. Gyakori lett a veszekedés és hangoskodás. Sokszor kevés idő jutott egymásra, mert szülés után váltva jártunk dolgozni. A rohanós hétköznapokban, a veszekedésben eltelt estékben talán egy kicsit azt éreztem én is, hogy túlélem valahogy ha szakítunk. Ez egy kölcsönös adok-kapok volt. Megcsalás nem történt és a válást sem kezdte egyikünk sem intézni. Haragszik rám, haragszom én is. Mind a ketten elég makacs és öntörvényű emberek vagyunk. Sokszor jön a gyermekünkhöz. Én viszont kezdem feladni a büszkeségem. Megőrjít hogy nem érhetek hozzá, nem ölelhetem meg, hogy nem sírhatok és nem csókolhatom meg. Szívem szerint az egészet visszacsinálnám csak nem tudom hogy kezdjem el. A telefont nem veszi fel ha én hívom,csak a megbeszélt időre jelenik meg. Nem igazán reagál semmilyen megnyílvánulásomra. Mit tudnék tenni hogy kibéküljünk?
27 N
"A telefont nem veszi fel ha én hívom,csak a megbeszélt időre jelenik meg."
Tehát megbízható.
Ne hívd telefonon.
Ha van neki más akkor nehéz lesz :/
Ha nincs, csak dühös akkor is nehéz csak nem lehetetlen.
Egyáltalán tudod e hogy mit kellene másképp csinalnotok hogy működjön?
Ime az ujabb CSOK-os peldank.
A valast csak azert nem kezdte el, mert a CSOK miatt nem lehet - kulonben fizetitek szepen vissza az allamnak.
Szerintem engedd el, jobb lesz ez igy.
#8: Tajekozodj jobban. A CSOK egy szandeknyilatkozaton alapszik: irasban vallalod, hogy 10 even belul 3 gyermeket nemzel, es azonnal 15 misit kapsz KP-ban, amit vissza sem kell adnod az allamnak.
Erre rajon a babavaro is, mivel az ilyen fajta emberek halmozzak az adossagot altalaban 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!