Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem, már nem szeretem a férjem, de nem akarom tönkretenni a családunkat.
Ilyenkor jön a jóban-rosszban. Emlékezz, mire esküdtél házasságkötéskor.
A banki hitelszerződéssel, a munkaszerződéseddel nem szívóznál, betartanád, miért tennél másként akkor a férjddel, aki ráadásul komolyabb dolog?
Bővebben?
X év után teljesen normális, ha a szerelem átalakul szeretetté. Azért nem érdemes mindent felrúgni, mert nincsenek pillangók meg rózsaszín köd. Mással se lesz X év után. Csak lehet, hogy azzal ennyire se jöttök ki.
20 éve vagyunk házasok.
Nem várom már az érintését sem, nem vágyom rá , mint férfi.
Mielőtt valaki írná, más férfira sem vágyom.
Ha el is válnátok, a gyerekek miatt tartani kéne a kapcsolatot, nem? Jó, attól függ, hány évesek. De a legtöbb válásnál míg kicsi a gyerek, ugyanúgy maradnak érintkezésben, hiszen meg kell oldani az elhelyezést, hétvégi látogatást, iskolába vitelt, mindent. Szóval úgyanúgy nem szabadulsz tőle.
De pl. a gyerektartásit elvárnád, hogy fizesse, miközben te vagy az, aki nemet mond rá? Nem lenne fair.
A gyerektartás fizetését csak akkor lehetne elvárni, ha apuci unja meg a családosdit? A gyerektartás jár a gyerekeknek, függetlenül attól, hogy ki az, aki nem akar màr a másikkal élni. A törvényt sem érdekli, hogy Józsi vagy Mari unja meg a másikkal való együttélést. Ami jár, az jár. Ideje lenne felfogni.
Nem is értem, hogy kerül ide a gyerektartás..
Egy szóval nem írtam, hogy válni akarok.
Benne volt a pakliban, hogy el fog múlni. De ilyenkor arra gondol egy kívülálló, hogy régen sem szeretted, vagy max fellángolás volt.
A másik eset, hogy radikálisan megváltozott vagy ő, vagy te.
Kérdés, hogy most hogyan tovább. Te mit szeretnél? Mi hiányzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!