Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, milyen érveitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen érveitek vannak a házasság mellett?

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 18:53
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Nem gondolok semmit, viszont magam körül főleg olyan házasságokat látok, amelyek vagy gyorsan véget érnek, vagy a férfi valamilyen szenvedélybetegségbe menekül. Persze biztos vannak harmonikusak is.
2023. okt. 11. 11:14
 42/47 A kérdező kommentje:
Ja, és gyakran tele vannak megcsalásokkal.
2023. okt. 11. 11:22
 43/47 ErniE76 ***** válasza:
100%

Én 14 évig voltam házas. 3,5 éve váltam el jogilag is. Van egy közös lányunk. 2 lakás árát "buktam el" váláskor (megegyezéssel). De az is igaz, hogy együttélésünk alatt ennek többszörösét megkerestem.

1 hónapja újra megnősültem 5 év együttélés után. Nem is volt kérdés, hogy jogilag is összekössük az életünket. Az új feleségemnek is van 2 gyereke az első házasságából, akik a lányommal egy korosztály és jól ki is jönnek egymással. Sokkal nyugodtabbak vagyunk mindketten, hogy egymásra találtunk, és felvállaljuk egymást ország-világ előtt. Így (szinte) bármiben intézkedhetünk a másik ügyében. Akár a gyerekekkel is kapcsolatban.

Az ember változik. Fiatalabb korban "belemegy" akár egy "langyibb" kapcsolatba is, csak hogy ne legyen magányos. Az első feleségem nem volt teljesen a zsánerem. Sokmindenben jó volt, de sokmindenben meg nem, pedig 4 évet még együtt is éltünk. A mostaninál az "arány" jobb. Persze tapasztaltabb is vagyok azóta. Mai fejjel máshogy döntenék (várnék még picit), de alapvetően minden úgy jó, ahogy volt. Utólag nem szabad megbánni semmit, mert úgysem lehet már a múlton változtatni. Mellesleg én kezdeményeztem a válást, mert betöltetlen és kielégítetlen űrt éreztem magamban 42 évesen. Így megadtam mindkettőnknek az esélyt egy újrakezdéshez.

47 éves férfi

2023. okt. 12. 03:05
 44/47 anonim ***** válasza:
69%

Kell egy társ.

Valaki, akire biztosan számíthatsz.

Jó néhány barátom van.

Testvérem is.

Mindnek első a saját családja!

Ki lesz veled, ha bajban vagy?

Ki tart “tükröt” eléd, hogy meglásd benne a rossz irányú fejlődésedet, ostobaságaidat, szokásaidat?

Ki dicsér meg úgy, hogy el is tudd hinni?

Ki meri megmondani neked, hogy büdös a szád?!

Ki hisz majd benned akkor, mikor már senki?

…és a gyerekek.

…meg az unokák.

Nem szaros bőgőmasinák.

Csak egy két évig.

De addig azért mást láthatsz, ha van szemed hozzá.

Aztán már a legtökösebb férfinak is érdekessé, szerethetővé képesek válni.

Házasság?

Hát persze…de óvatosan.

Azért a saját életed a legfontosabb.

Legyen “tartalék” terved baj esetére - a nők veszélyesek.

2023. okt. 12. 08:54
 45/47 Sághegyi Péter ***** válasza:
100%
Egy megboldogult barátom szerint : Együtt könnyebb megoldani azokat a problémákat amelyek házasság nélkül nem is léteznének.
2023. okt. 12. 10:57
 46/47 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy ha elég sokat iszik az ember, akkor igazából bármire igent lehet mondani. Még egy nőre is.
2023. okt. 12. 11:04
 47/47 anonim ***** válasza:
68%

Bár pasikat kérdeztél a házasság fontosságáról,én nőként válaszolnék.

Soha nem akartam elköteleződni,és tudom,h a ritka kivétel vagyok,mert általában a csajoknak fontos/abb/ a házasság+gyerek.Én egyiket se akartam soha,és így54évesen se változott a véleményem+ az elmúlt évek celebválásai is megerősítettek ebben-na nem mintha pédaképem lenne bármelyik,sőt-,ráadásul sokan3pici gyerek után váltak el,ami számomra végképp elfogadhatatlan,mert nem igaz,h1éve nem voltak ott problémák,mégis bevállaltak még1babát,nyílván azt hitték az ostoba nők,h ezzel örökre magukhoz láncolják a férjüket!:/24éves koromtól a magam ura vagyok,meg van mindenem,bejártam a fél világot,és nem akartam úgy járni,mint amit írt fenn vki,h válás esetén elveszítek mindent.Amúgy aki azért házasodik+azért vállal gyereket,h legyen,aki ápolja öregkorában,az szégyelje magát,és ne is számítson rá,mert a legtöbb gyerek kimegy külföldre,ha van1kis esze,és melyik nő akar évekig ápolni egy trottyos öregembert,mert ugye köztudott,h mi csajok sokkal szívósabbak vagyunk és jobban is tartjuk magunkat életünk végéig,mint a legtöbb pasi,kivéve Ernyedt Béla!:D

2023. okt. 19. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!