Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10! Ezt csak poénnak szánod, hogy "komolyabban vesznek"? 😂😂 ettől max. öregesnek hatsz, nem komolynak.
Mellesleg élettársi kapcsolat után is lehet örökölni, és most komolyan szempont, hogy ha esetleg egyáltalán lesz gyerek, akkor az ügyében be kell menni egy hivatalba? Vicc!
Egyedül az, hogy ez egy szép gesztus a nő felé.
Más egyebet nem tudok, nem véletlen, hogy nem is vagyok házas. :)
Fu de gáz itt néhány ember 😃😂 mai társadalmat jellemzi. Nulla felelősség vállalás, kötöttségek nélkül élni ez a jó ez megy a mai kor emberének. Ha már dolgozni kéne valamiért a feleségedert, tenni, egymásért az már nem. Nyilván ez oda vissza de mivel férfiakat kérdeztél és azok válaszoltak nagyrészt ezért ezt emeltem ki.
Hogy könnyen leléphessetek az a fontos, tiszta szégyen.🤣 tutyimutyi csapat.
Lehet lepontozni.
Mi pl. külföldön élünk (nem Európa), fiatalok vagyunk. A feleségemet magammal hozhattam, megkapta a hozzátartozói vízumot. Sőt az ő repjegyét is fizette a munkahelyem (640 ezer Ft). Ezek a FELESÉGEMNEK járnak, a csajomnak, élettársamnak nem.
Pl. ez is egy érv lehet.
F/30
Kérdező! Ezek a válaszolók nem is voltak soha házasok!! Azt sem tudják mit jelent, csak már előre leszólják. Mert félnek a kötöttségtől, attól hogy tökös csávónak kell lenni. Férfiak totál anyamasszonykatonái lettek a nők meg elférfiasodtak. Tisztelet a kivételnek. De a többség nem akar házasodni mert az jogilag nagyobb kötöttség, úgy nem lehet olyan könnyen megpattanni. Itt nem arról van szó hogy nem talál szerelmet. Nem ehhez van köze.
14 voltam
Teljesen más színezete van mintha azt mondod a csajom. A házasság egy felelősségvállalás is pont azért mert nem tudsz könnyen lelepni de ehhez manapság nincs toke a legtöbb embernek és nem is akarják pont ezért.
De nyilván könnyű a mai fogyasztói társadalomban ahol kéthavonta cseréled a telefonod, ruhákat veszel, kütyüket,új autó évente blablabla. Ott a párod is ennyit ér cseréled és kész. Ma az a divat hogy jóvan az így lesz másik. 😅
14 voltam
Nem. Nő vagyok, de egyébkent amit leírtam az az amit látok magam körül, a korosztályomban. (25-30) Az itt kommentelők is ezt erősítették meg.
Még az a szerencsém hogy én találtam egy olyan férfit aki ízig vérig az. Vannak céljai tervei szeret és a házasságot ő is akarta legalább annyira mint én. Tehát nem én könyörögtem hogy vegyen el. És nem nem vagyunk tökéletesek de mindig megbeszéljük a dolgokat és igenis teszünk azért hogy jó legyen a kapcsolatunk. A házassággal pedig akartuk és vállaltuk a másikat egy életre.
A korosztályomban meg a nálam fiatalabbaknál csak azt látom hogy minden mindegy, nem kell semmi ami leköti őket, se gyerek se kutya se férj feleség sőt még párkapcsolat se mert hát az gusba köt.
Céltudatossag nincs, insta meg a kirakat élet az megy, magamutogatás, influenszer akar lenni mindenki. Dolgozni egy kapcsolaton ahh minek..
Na mindegy ilyen értékrend esetén meg is értem miért nem akarnak házasodni total ellentéte a házasság a fentieknek. Nem összeegyeztethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!